Aktywne Wpisy
xiv7 +29
Czego używacie do golenia twarzy? U mnie kiedyś były jednorazówki ale potrafią skubane podrażniać, więc od jakichś 2 lat jest taki Philips elektryczny i na sucho 0 podrażnień. Najlepszy wynalazek zaraz za szczoteczkami sonicznymi. Wiem że są jeszcze takie maszynki elektryczne z nożami w kształcie trzech kółek ale tamte znowu miałem wrażenie że rwały włosy.
#niebieskiepaski #golenie #pytanie #dziendobry
#niebieskiepaski #golenie #pytanie #dziendobry
Czym golisz twarz?
- Jednorazówka 21.5% (251)
- Z wymiennymi ostrzami 18.1% (211)
- Elektryczna "3 kółka" 10.2% (119)
- Elektryczna jak na zdjęciu Philips 50.2% (586)
Ludzik90 +55
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Dolna prowadnica przylega na tyle głęboko do szafy, że boki szafy w nią wchodza i całkowicie uniemożliwiają przesunięcie tego dolnego chwytaka pomiędzy jednym korpusem szafy a drugim.
Pokażę na zdjęciach w komentarzach o co mi chodzi.
Pic rel element który się blokuje
#pomocy #remontujzwykopem #szafa
A nie mogę odsunąć listwy bardziej do pokoju bo po pierwsze primo drzwi mi będą odstawać, a po drugie primo to włąśnie tutaj były na nie dziury przygotowane.
Rozważam po prostu obcięcie tego co wystaje jakimś multitoolem, ale chyba nie tak powinno to działać...
Raczej coś nie tak odwróciłeś, pomyliłeś górną szynę z dolną albo jakiś problem tego typu.
Szyny górna i dolna były całkiem inne, więc tutaj raczej sie nie pomyliłem. Dostępu do zdjęć teraz nie mam, jak będę na miejscu to porobię.
Co wydaje mi podejrzane to fakt że te "boki szafy" zaznaczone na zdjęciu numer 2 wystają dosyć bardzo w stronę pokoju względem powierzchni dolnych półek, ale skręciłem 4 korpusy PAXa i we
Komentarz usunięty przez autora
Zgadza się, nie trafiłem w rowek!
Dziękuję wszystkim za pomoc ( ͡° ͜ʖ ͡°)