Aktywne Wpisy
Spuchaczu +104
Tupolej154 +2
#rozowepaski #niebieskiepaski #zwiazki #spermiarz
Czy wasi chłopacy to też tacy żałośni spermiarze? Jestem od siedmiu lat pierwszy raz na "cieplych" wakacjach z chłopem i w życiu nie widziałam, żeby ktos tak ostentacyjnie gapił sie na tyłki dziewczynom.
Czy to jest #!$%@? normalne, zeby tak perfidnie to robić i w ogole sie nie kryć? 🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Czy wasi chłopacy to też tacy żałośni spermiarze? Jestem od siedmiu lat pierwszy raz na "cieplych" wakacjach z chłopem i w życiu nie widziałam, żeby ktos tak ostentacyjnie gapił sie na tyłki dziewczynom.
Czy to jest #!$%@? normalne, zeby tak perfidnie to robić i w ogole sie nie kryć? 🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Generalnie wczoraj zaktualizowałem system, no i się wkurzyłem że nowy system zabiera więcej ramu. Wcześniej zabierał 2gb na 8 a teraz 3. Niby pierdoła ale jestem uczulony na niepotrzebne aplikacje, więc postanowiłem je usunąć.
Zobaczyłem jakiś turecki poradnik jak za pomocą kabla org, programu adb i drugiego telefonu usunąć aplikacje systemowe. No i zagalopowałem się do tego stopnia że telefon po ponownym uruchomieniu nie nadaje się do użytku, tzn. miga i nie da się go odblokować.
Jakieś porady co mógłbym w tej sytuacji zrobić czy tylko serwis? Wyłączyć go nie potrafię, więc przywracanie ustawień domyślnych tu chyba na nic.
Szczerze zdziwiłem się, starałem się nie wytłaczać nic co wydawało mi się ważne dla systemu.
Wydaje mi się że wyłączenie jednego z nich coś popsuło, mianowicie:
-google asystent
-gmail
-google
-google chrome
-youtube (raczej wył. YT nie wpłynęło na obecną sytuację)
-android auto
-uslugi lokalizacyjne
No i w sumie nie mam pomysłu co teraz mógłbym zrobić, jakiś programista albo szpec się znajdzie i mi podpowie?
#android #elektroda #system #naprawa #programista15k
Komentarz usunięty przez moderatora
Chciałem zminimalizować użycie baterii i poprawić wydajność systemu.
Nie byłem świadomy że tak łatwo można zepsuć system
Dlaczego nie możesz wyłączyć telefonu? Naciśnij i przytrzymaj dłuugo przycisk zasilania. Ale tak serio długo - z 20-30 sekund to się może wyłączy i wtedy hard reset przyciskami fizycznymi
Jedyna reakcja jest właśnie na przycisk zasilania, wtedy pojawia się szare, puste okienko. Ledwo to uchwyciłem bo co chwilę mruga.
@Emerszz: No to lipa, może jak się rozładuje i zdechnie to wtedy go podepniesz i zrobisz hard reset... To okienko co miga to raczej "tło"/"panel", na którym pokazywać się powinny przyciski w stylu "tryb samolotowy", "Restart", "wyłącz" i coś tam jeszcze
No tak
@ptasiek2: ty to wgl prostak jesteś wiesz? Przecież najlepiej wyśmiać, tak jakbyś się nigdy nie pomylił w czymś. Żałosne zachowanie.
@Fanatyk_Wedkarstwa: jedyny zachowałeś takt za co dziękuję;)
Wszystko działa pozdrawiam.
tylko dlatego, że wspomniałeś o usunięciu android auto domniemywam, że chodzi o androida 11 i tenże składnik jest podstawową częścią GAPPS. Co prawda w bardzo okrojonej wersji, ale jest wymogiem działania usług google od zgredoida v11. A skoro instalowałeś je jako składową systemu wraz z custom romem, to nie dziwota że się wszystko