Aktywne Wpisy
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Skopiuj link
Skopiuj linkTa treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Wykop.pl
Podróże
Gospodarka
Ukraina
Technologia
Motoryzacja
Sport
Rozrywka
Informacje
Ciekawostki
Jestem z siebie rowerowo mega dumny :)
Najpierw 22 km po Wiśle - wjazd na Cieńków, później nad zaporę i pod Rezydencję Prezydenta. Pierwsze w życiu jeżdżenie po prawdziwych górach, zmęczenie całkiem inne, ale udało się :D
Następnie 4 dni później pierwsza setka w życiu! Generalnie była w planach na ten rok, ale akurat tego dnia wstałem z myślą "nic dziś nie mam w planach, jadę". Trasa Katowice-Pszczyna-Jastrzębie Zdrój-Rybnik z małymi objazdami. Świetnie mi się jechało, siły rozłożyłem z dużą rezerwą, bo nie wiedziałem z czym to się je :P Z pewnością będą kolejne!
Na koniec powrót do Katowic, o dziwo najbardziej się na tej trasie zmęczyłem xd Wmordewiatry, źle oznakowane trasy i wczesna pora dały się we znaki.
Podsumowując - świetne rowerowe dni, w dodatku podczas setki przebiłem tysiąc przejechanych km w tym roku :D
P.S. Na zdjęciu widoki z jazdy obok Zbiornika Goczałkowickiego, piękne
#rowerowyrownik #100km #chwalesie
Skrypt | Statystyki
Gravel góral czy szosa ?
@cakeven: Inne jak? Byłem teraz w Wiśle bez roweru i mimo że umiem jeździć to jak patrzyłem na tych kotów, co tam jeździli, to zastanawiałem się jak to w ogóle jest możliwe co oni robią xD Do Zameczku wjechałeś z samej