Aktywne Wpisy
Merck_1ae7 +242
Coś takiego odpisała mi osoba z którą chodziłem do liceum.
Lowca90 +263
Jeśli ktoś zastanawiał się jak wyglądają podłogi u ludzi bardzo bogatych (wykopowy programista 15k to przy nich biedak) to trzymam ją w rękach. Deska dębowa w klasie super select bez sęków i bieli. Szerokość 25 cm długość od 200 cm do 500 cm. Montuje teraz prawie 300 M2 w jednym z warszawskich apartamentów.
#remontujzwykopem #wykonczenia #budownictwo #budowadomu #nieruchomosci
( ͡° ʖ̯ ͡°)
#remontujzwykopem #wykonczenia #budownictwo #budowadomu #nieruchomosci
( ͡° ʖ̯ ͡°)
Absolutnie każdy kto popiera ww. "państwo" i jego politykę jest ordynarnym Ziobrem.
#takaprawda #izrael #palestyna #4konserwy #neuropa
Hamas i inne bojówki robią to samo co w trakcie 2WŚ AK robiło z niemieckimi nazistami - walczą z okupantem - a że robią to w taki, a nie inny sposób? Cóż. Może gdyby druga strona nie urządzała im holocaustu to sprawy miałyby się inaczej.
Dla mnie jedni i drudzy to bydło przy
Organizacje o których wspominasz powstały jako organizacje obronne po tym jak Arabowie zaczęli atakować Żydów, a Brytyjczycy nic z tym nie robili. Dodatkowo jakby podsumować ofiary tych organizacji przez 30 lat ich istnienia to wyszłoby, że z ich rąk zginęło pewnie mniej osób niż przez jeden rok, którejś z intifad przeprowadzonych przez Palestyńczyków.
Nietrafione
Organizacje te dokonywały zamachów terrorystycznych - robili dokładnie to samo co dziś robią szmatogłowi wyznawcy religii pokoju. Śmieszne jest to, że dla ciebie to wszystko jest OK, natomiast dzisiejsza działalność Arabów jest już nie do zaakceptowania. Trąci hipokryzją.
Nie jest ok. Ile tych zamachów dokonali?
No tak samo jak Polacy mordowali Ukraińców w czasie pacyfikacji Małopolski Wschodniej a później Żydów po wojnie. Odpowiedzieli za swoje zbrodnie? Nie ( ͡° ͜ʖ ͡°
Tutaj masz ciekawy tekst. Jak chcesz więcej to wyguglaj sobie.
Ojejku, a czym ta akcja pacyfikacyjna była spowodowana? Czy czasem nie działanami Ukraińców? Najpierw oni mordowali, a potem wielkie zdziwko bo ktoś zareagował?
Gdzie Polacy
@switek17: No a ty masz zdziwko, że Żydzi zareagowali jak ich Arabowie mordowali albo Brytyjczycy nie chcieli do Palestyny wpuścić Żydów uciekających z Europy przed Hitlerem ¯\_(ツ)_/¯
Załóżmy, że osiedla są nielegalne i co to zmieni skoro Izrael nie uznaje trybunału w Hadzie xD
Z polskich zbrodni warto wspomnieć jeszcze o tym jak wojsko polskie w latach 20 XX w. napadało na wsie ukraińskie gdzie demolowali tym ludziom domy, niszczyli zapasy żywności, torturowali, bezprawnie aresztowali, mordowali na komisariatach, dokonywali polonizacji, a
Tak ich eksterminują że przez 50 lat populacja Palestyńczyków się potroiła. Eksterminacja pełną parą. Kłam dalej xD
I co z tego, że populacja rośnie? Może gdyby nie eksterminacja prowadzona przez izrael to byłoby ich 10x więcej?
Raporty ONZ, HRW czy AI nie kłamią, a MTK nie rozpoczął postępowania dla własnego widzimisię.
To ty łżesz i