Aktywne Wpisy
matiKKS +4
Szukam serialu na jesienno-zimowe wieczory. Długość odcinka najlepiej nie więcej niż godzina, ilość do 100 odcinków lub niewiele więcej. Pozbawiony wielokrotnych scen seksu, erotyzmu, ciągłych przekleństw. Serial już skończony, żeby nie czekać na kolejne sezony. Przez 4 lata przerobiliśmy dwa kompletnie różne seriale, które przypadły nam do gustu- The Crown i Ranczo.
Na pewno odpadają:
- The office (nie ten humor dla drugiej osoby)
- Dom z papieru
- Breaking bad (widziałem)
- Skazany na śmierć (widzieliśmy)
Na pewno odpadają:
- The office (nie ten humor dla drugiej osoby)
- Dom z papieru
- Breaking bad (widziałem)
- Skazany na śmierć (widzieliśmy)
ehhniestety +63
"tajemnica spowiedzi" to pierwsza rzecz do zniesienia natychmiast, klecha z drewnianego pudła wie o morderstwie ale nie musi nic mówić policji bo konkordat xD powinni siedzieć za zatajanie jak każdy inny
#takaprawda #bekazkatoli
#takaprawda #bekazkatoli
Większość przypadków dotyczy mężczyzn z krajów muzułmańskich, zwłaszcza Afganistanu. Działaczki praw kobiet proszą o ,,zaczęcie nazywać rzeczy po imieniu" i reakcje mającą na celu poprawę bezpieczeństwa.
Kryminolog Christian Pfeiffer mówi o fenomenie międzynarodowym zwanym ,,gang rape", są to grupy młodych mężczyzn z krajów muzułmańskich którzy będąc wychowani w innej kulturze nie widzą w swoim postępowaniu nic złego. ¯\_(ツ)_/¯
No cóż trzeba było myśleć wcześniej, dziwne że szkopy nie przewidziały takiego rozwoju wypadków powodując kryzys migracyjny w Europie?
Dziwie się że uchodźcy jeszcze nie dowiedzieli się o p0lkach, wtedy by do nas przyjeżdżali masowo. Może mają ich tutaj pod dostatkiem w Niemczech ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#p0lka #przegryw #niemcy #wiadomosci #islam #habibi #bekazlewactwa #neuropa #4konserwy
może i dymają kozy w swoich krajach ale nie powinieneś na podstawie tego posądzać ich o chęć zbrukania się z p0lką
bardzo nieładne, wręcz ksenofobiczne z Twojej strony
@Medel1n_:
"czy ty właśnie rzuciłeś na mnie okiem, przegrywie? Masz p--------e!"
"Nie, płodna Julko, proszę, pozwól mi z powrotem wpełznąć do mojej piwnicy ;_;"
W islamie małżeństwo to biznesowa umowa a wielu z nich nie ma na to kasy.
Komentarz usunięty przez moderatora
Ta fotka wystarczy chyba za komentarz:
@Medel1n_: Mam
Komentarz usunięty przez autora
Venlo? Wiesz jeszcze jakie miejsca w Holandii są niebezpieczne po zmroku dla kobiet?
Ponieważ zaraz jakiś baran wrzuci przestępstwo Polaka:
wolę gwarantowanego polskiego złodzieja niż możliwego imigranta z islamskich krajów, bo kradzież nie robi mi tak głębokiej krzywdy jak napaści seksualne.
Dodatkowo mam miażdżąco mniejszą szansę na gwałciciela wśród Polaków niż wśród grupy, która kobiety niewierzących uważa za łup wojenny, gdyż mają zwyczaje oparte na starym testamencie, tzn tym,