Wpis z mikrobloga

W Niemczech dwa gwałty grupowe dziennie.
Większość przypadków dotyczy mężczyzn z krajów muzułmańskich, zwłaszcza Afganistanu. Działaczki praw kobiet proszą o ,,zaczęcie nazywać rzeczy po imieniu" i reakcje mającą na celu poprawę bezpieczeństwa.

Kryminolog Christian Pfeiffer mówi o fenomenie międzynarodowym zwanym ,,gang rape", są to grupy młodych mężczyzn z krajów muzułmańskich którzy będąc wychowani w innej kulturze nie widzą w swoim postępowaniu nic złego. ¯\_(ツ)_/¯

No cóż trzeba było myśleć wcześniej, dziwne że szkopy nie przewidziały takiego rozwoju wypadków powodując kryzys migracyjny w Europie?

Dziwie się że uchodźcy jeszcze nie dowiedzieli się o p0lkach, wtedy by do nas przyjeżdżali masowo. Może mają ich tutaj pod dostatkiem w Niemczech ( ͡° ͜ʖ ͡°)

#p0lka #przegryw #niemcy #wiadomosci #islam #habibi #bekazlewactwa #neuropa #4konserwy
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Dziwie się że uchodźcy jeszcze nie dowiedzieli się o p0lkach

może i dymają kozy w swoich krajach ale nie powinieneś na podstawie tego posądzać ich o chęć zbrukania się z p0lką

bardzo nieładne, wręcz ksenofobiczne z Twojej strony
@Medel1n_:
  • Odpowiedz
@Medel1n_ Opaleni panowie inżynierowie dobrze wiedzą o łatwości naszych panien. Spermią do nich od razu jak taką poznają bo dla nich związek z p0lką to jedyna okazja do zakiszenia ogórka, w krajach wiedliby życie incela.

W islamie małżeństwo to biznesowa umowa a wielu z nich nie ma na to kasy.
  • Odpowiedz
@vendaval: Pamiętam jak w 2015 roku gdy Polska nie przyjęła uchodźców, Niemcy się do mnie pruli czemu tego nie robimy xD. Zawsze im mówiłem że to oni ich zaprosili i oni mają ich ugościć bo my nie chcemy muzułmanów i morda im się zamykała, czasem nazwali mnie rasistą gdy mówiłem że należy ich tutaj nie wpuszczać tylko pomóc na miejscu. Dzisiaj mówią to samo co ja w 2015 xDDD
  • Odpowiedz
@Medel1n_: masz jakiś kontakt z Niemcami? Jestem ciekaw co z nimi zrobią? Formatowanie turczynek na wzór zachodni przecież zachodzi ale ich faceci się nie odnajdą
  • Odpowiedz
Pamiętam jak w 2015 roku gdy Polska nie przyjęła uchodźców, Niemcy się do mnie pruli czemu tego nie robimy xD. Zawsze im mówiłem że to oni ich zaprosili i oni mają ich ugościć bo my nie chcemy muzułmanów i morda im się zamykała, czasem nazwali mnie rasistą gdy mówiłem że należy ich tutaj nie wpuszczać tylko pomóc na miejscu. Dzisiaj mówią to samo co ja w 2015 xDDD

@Medel1n_: Mam
  • Odpowiedz
@Magik88:
Venlo? Wiesz jeszcze jakie miejsca w Holandii są niebezpieczne po zmroku dla kobiet?
Ponieważ zaraz jakiś baran wrzuci przestępstwo Polaka:
wolę gwarantowanego polskiego złodzieja niż możliwego imigranta z islamskich krajów, bo kradzież nie robi mi tak głębokiej krzywdy jak napaści seksualne.
Dodatkowo mam miażdżąco mniejszą szansę na gwałciciela wśród Polaków niż wśród grupy, która kobiety niewierzących uważa za łup wojenny, gdyż mają zwyczaje oparte na starym testamencie, tzn tym,
  • Odpowiedz