Aktywne Wpisy

WhoDidThatToYou +941
Z tą kultową już sceną z filmu Shrek 2 wiąże się ciekawa historia.
Nagrania z castingu na rolę dubbingową Wróżki Chrzestnej były wysyłane do Ameryki, gdzie zapadała decyzja zależna od reżysera castingu amerykańskiego. W naszym castingu wzięło udział kilka kobiet w tym Dorota Zięciowska. Amerykanom bardzo spodobało się jej brzmienie głosu i linia melodyczna dubbingu.
Niestety, pojawiła się równiez informacja, że nie będzie ona mogła zaśpiewać "Holding Out For A Hero" gdyż we wszytkich
Nagrania z castingu na rolę dubbingową Wróżki Chrzestnej były wysyłane do Ameryki, gdzie zapadała decyzja zależna od reżysera castingu amerykańskiego. W naszym castingu wzięło udział kilka kobiet w tym Dorota Zięciowska. Amerykanom bardzo spodobało się jej brzmienie głosu i linia melodyczna dubbingu.
Niestety, pojawiła się równiez informacja, że nie będzie ona mogła zaśpiewać "Holding Out For A Hero" gdyż we wszytkich

bydlo +100
nie mogli zmienić koloru skóry to zmienili kolor oczu. dziewczynka miała niebieskie, teraz ma brązowe
#shrek
#shrek
źródło: 5b439a56b61095c32618d1a627a2a692
Pobierz

Ja dziś sobie tak na szybko przejrzałem, to naliczyłem ok. 150 gier przez rok i 4 miesiące. Z czego większość wywaliłem po kilkunastu minutach, w część pograłem pare godzin i mi się odechciało, a takich gier które mi się faktycznie podobały było może 15.
Generalnie była masa gier, które mnie nie kręciły, ale grałem tylko dlatego, że były w GP bo musiałem sobie jakoś racjonalizować zakup tego abonamentu xD
Generalnie muszę stwierdzić, że jak kupowałem gry normalnie to bardziej szanowałem swój czas i sprawiały mi więcej zabawy.
#xbox #gamepass #gry
A jak już abonament aktywny to próbować sobie znaleźć jakąś perełkę.
Komentarz usunięty przez autora
Tomb Raider: Definitive
Shadow of the Tomb Raider
Wolfenstein II
Wolfenstein Young Blood
The