Wpis z mikrobloga

W ile gier z Game Passa graliście?
Ja dziś sobie tak na szybko przejrzałem, to naliczyłem ok. 150 gier przez rok i 4 miesiące. Z czego większość wywaliłem po kilkunastu minutach, w część pograłem pare godzin i mi się odechciało, a takich gier które mi się faktycznie podobały było może 15.
Generalnie była masa gier, które mnie nie kręciły, ale grałem tylko dlatego, że były w GP bo musiałem sobie jakoś racjonalizować zakup tego abonamentu xD

Generalnie muszę stwierdzić, że jak kupowałem gry normalnie to bardziej szanowałem swój czas i sprawiały mi więcej zabawy.

#xbox #gamepass #gry
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Niss: właśnie podsumowałeś idealnie gamepassa, masa byle czego, trochę lepszych gier, z czego tych których nie mam już za sobą i planuje je przejść to garstka którą policzę na jednej ręce i pewnie jeszcze zostanie palców. Jak tylko dokończę serię Yakuza to raczej nie będę przedłużał abonamentu.
  • Odpowiedz
@Niss abonament miesięczny więc w każdej chwili można zrezygnować, w miesiącu co jest coś fajnego i mam zamiar przejść płacić a w innym nie.

A jak już abonament aktywny to próbować sobie znaleźć jakąś perełkę.
  • Odpowiedz
@Niss: To jest podobnie jak np. z Netfliksem - konsumowanie treści bez głębszego zastanawiania się czy jest w nich coś wartościowego. Ja miałem Game Passa przez 3 miesiące i użyłem go wyłącznie do sprawdzenia kilku gier, co do których nie miałem pewności. Sam sobie wolę wybrać gry, co do których wiem, że na pewno lub prawie na pewno mi przypadną do gustu i nie mam problemu z tym żeby za
  • Odpowiedz
@Niss: Gamepassa mam od +- półtorej roku, początkowo miał mi posłużyć na 2-3 miechy do przejścia 2-3 gierek, ale "wpadłem w sidła" i za każdym razem jak już mam kończyć to dodają coś co chcę przejść. A w temacie to gier, które ukończyłem w całości było 12 (przy czym 3, które gdyby nie gamepass to nawet bym się nimi nie zainteresował), 5 które pograłem tylko chwilę, i jedna w którą
  • Odpowiedz