Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@Letheo: a wiesz że dziewczyna i prawdopodobnie część osób z filmu wg nie są z Katowic. Dzisiaj słyszałem że są z lipin (jak nie wiesz gdzie to jest odsyłam do YT) na weekendy przyjezdnych jest w #!$%@? bo imprez i barów też jest bardzo dużo. Nikogo nie bronie i nie atakuje.
@zalogowany_jako: Wiem, ale pod tym postem nie pisałem nawet o nich. Dużo osób przyjeżdża wiadomo, nawet z okolic częstochowy by się pobawić w klubie. Zresztą ludzie, którzy mieszkają tu w okolicach to dobrze wiedzą z czym się wiąże pobyt nocą i na co się człowiek pisze wybierając taki rodzaj spędzania czasu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Kazach_z_Almaty: wybacz, że nie napisałem ale oceniałem pod względem centrum miast gdzie jestem dosyć często polegając na sytuacjach, których byłem świadkiem oraz tego co slyszałem z opowiadań znajomych
@Letheo: no prawda, ale niestety im dłużej żyje i oglądam sytuacje w miastach dużych aglomeracji, to jest to po prostu smutna norma w każdym centrum - imprezownia przyciąga element, który w czasie gdy normalni ludzie po piwie-kilku wrócili już uberami/nocnymi do domu, oni dopiero wciągają połowę przygotowanego mefedronu. Popatrz sobie na obrazki z nightlife w Londynie, Liverpoolu, Amsterdamie, Mediolanie, Moskwie, NY, Barcelonie - ten sam problem. Trzeba wiedzieć gdzie, do której,