Wpis z mikrobloga

@Bestia_z_Wadowic_37 myślę, że bardziej chodzi o przerzucanie całej odpowiedzialności na ofiarę i usprawiedliwianie kierowcy na siłę "bo patuska i co ona tam robiła tak rano". Nie oceniają sytuacji na podstawie nagrań, tylko na podstawie jej selfie z fejsa, wieku i ilości potomstwa, co jest dość obrzydliwe i przede wszystkim totalnie bez związku z sytuacją.

Osobiście śmieszą mnie żarciki np. z George'a Floyda ( ͡º ͜ʖ͡º), ale ciągle
@MienciuskiPajonk nie zrozumiałeś. Czarny humor, to czarny humor, nie ma nic złego w żarciku, ale ludzie się zachowują, jakby ta baba była co najmniej jakimś zbrodniarzem wojennym, a kierowca bohaterem, który go zlikwidował XD

Tu chodzi o przerzucanie odpowiedzialności za wypadek na ofiarę, bo patuska, bo tandetny makijaż, bo jej konkubent coś miał za uszami.

"Zostawienie dzieci" tu dla mnie nie ma znaczenia, tyle że dla części wykopków jest to argument za
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@fuechsinn:

Grzegorz Floryda - zabawne memeski, ale jak ktoś myśli, że policja może sobie zadusić kogoś na ulicy tak z dupy i bez konsekwencji bawić się w panów życia i śmierci, to jest idiotą, od wymierzania sprawiedliwości za przestępstwa jest sąd, nie policja.

Derek Chauvin został ukarany, więc nie udusił typa bez konsekwencji. Ruch, który używał do obezwładniania murzyna był dozwolony na terenie jego stanu i zapewne uczyli Dereka w szkółce