pamiętajcie że rafonix też teraz ma podpisane różne umowy związane z reklamą produktów na streamie teraz np "jego" serwer tibijka.net jakby teraz podpisał sobie umowę z wcześniejszą datą i przez fasa bo zrobił mu banicje nie mógł wykonać warunków umowy - reklama na streamie to gruby by musiał pokryć starty #rafonix #danielmagical #patostreamy
@MichQ30: no to już kwestia faktycznie za co miał bana ale z tego co się orientuję to nie było nic takiego na streamie za co jest ban a tak jak napisał Rafonix w screenie znaczy że ban był za free tylko nie podoba mi się jedna rzecz że ten ban trwał faktycznie tydzień
@fretari: jak można oglądać rafonixa w 2021, bawi Cie jego odgrywanie rp i teksty typu "yś yś" czy "szybciej z tą lodziarą"? zawsze interesował mnie ten fenomen
@fretari: Otóż nie. Jak dorośniesz to zrozumiesz, że ten pozew Rafonixa #!$%@? warty jest. 'zgłosił mnie z kolegami na Twitch, a Twitch uznał te zgłoszenia za zasadne i dał mi bana. Żądam milion złotych". Lol.
@NieistotneKto: Dokładnie. Sprawa do umorzenia, o ile w ogóle jakakolwiek będzie. "Zgłosił pan rafonixa, zasądzam miliard złotych odszkodowania"... To nie stany :)
@MichQ30: Problem w tym, że Daniel ma IQ rozwielitka, więc akurat mógłby równie dobrze w sądzie krzyknąć " TO SZMATA JEST ON MI DZIWKI ZAMAWIA! MAMA ZAMKNIJ SIE!" i #!$%@? wie...
Fajnie w końcu posłuchać posła przy władzy który nie jest pisowskim npc i nie serwuje nijakich pierdów byle nie wyjść poza oficjalny komunikatt partii. Cieszy równie ledwo skrywany ból dupy Mazurka ( ͡º͜ʖ͡º)
#wybory #zakaz handlu naprawde ludzie mieszkający w wielkich osrodkach miejskich spędzają czas w niedzielę w markecie? Serio, tak juz wszystko poszlo do przodu. Ja zawsze cenie sobie spacer, wypoczynek, spotkanie z kims. Widac mam wiejskue korzenie.
#rafonix #danielmagical #patostreamy