Aktywne Wpisy
Tywin_Lannister +189
Nadrabiam, co się działo od kilku dni i kisnę.
Obrona #!$%@? Kierwińskiego i łyknięcie tego „badania alkomatem” to ostateczny dowód, że fani KO są ostatnimi ludźmi, którzy mają prawo wyzywać pisowców od debili xd
Chłop bełkotał na dwóch wystąpieniach, na jednym z nich choćby Hołownia brzmiał normalnie, bełkotał w wywiadach. Ponadto jest szefem policji, więc ma tonę możliwości, żeby ukartować takie badanie, a policjantka, która go badała nie istnieje.
Wy naprawdę uwierzyliście,
Obrona #!$%@? Kierwińskiego i łyknięcie tego „badania alkomatem” to ostateczny dowód, że fani KO są ostatnimi ludźmi, którzy mają prawo wyzywać pisowców od debili xd
Chłop bełkotał na dwóch wystąpieniach, na jednym z nich choćby Hołownia brzmiał normalnie, bełkotał w wywiadach. Ponadto jest szefem policji, więc ma tonę możliwości, żeby ukartować takie badanie, a policjantka, która go badała nie istnieje.
Wy naprawdę uwierzyliście,
TrexTeR +69
Dzisiaj ojciec mi kupił samochód do jeżdzenia do pracy.
Seat Leon 1.9 TDI za równe 10 tys. To mój pierwszy, własny samochód. :) #przegryw #motoryzacja
Seat Leon 1.9 TDI za równe 10 tys. To mój pierwszy, własny samochód. :) #przegryw #motoryzacja
2021. Każdy, kto się nie zgadza na paszporty szczepionkowe to płaskoziemca wierzący w teorie spiskowe szerzący mowę nienawiści. Trzeba takich izolować.
Ci politycy co wdrażają te rozwiązania i popierają są terrorystami, którzy powinni być sądzeni przed sądami, a ludzie popierający te rozwiązania to albo pracownicy koncernów lobbujący za tym (czym powinni dostać sankcjami ekonomicznymi, marzyłoby mi się gdyby takie Google czy Microsoft czy YouTube czy JPMorgan czy Goldman
@camion: wyszukaj patent Microsoftu nr. 666 z zeszłego roku ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Google: patent WO2020060606
Komentarz usunięty przez autora
@jacek-puczkarski: No tak, bo przecież bez tych żólciaków i papierków to nic nie kupisz xD Albo CBA/ABC/NSA/ABW/WTF/JBĆPIS będą wiedzieli, że kupiłeś pietruszkę w sklepie xDDDD
Dziś od 2 lat wybierałem gotówkę z bankomatu, bo po powrocie z wakacji mam w portfelu tylko kuny i €, a potrzebowałem złomu do automatu na myjce xD
OLABOGA "ONI" WIEDZOM ŻE KUPIŁEM KARTOM NARZĘDZIA I ŚRUBKI W OBI ORAZ KANAPKĘ W
Na pewno w korporacjonizmie komuś będzie zależało aby ograniczać konsumpcję xD
Za mema z papajem przepadek środków? ( ͡º ͜ʖ͡º)