Wpis z mikrobloga

2020: Każdy, kto uważa, że będzie coś takiego, jak paszport szczepionkowy to płaskoziemca wierzący w teorie spiskowe szerzący mowę nienawiści. Trzeba takich izolować.

2021. Każdy, kto się nie zgadza na paszporty szczepionkowe to płaskoziemca wierzący w teorie spiskowe szerzący mowę nienawiści. Trzeba takich izolować.

• 37
  • Odpowiedz
@Xtreme2007: 2024: Każdy, kto uważa, że bedzie coś takiego, jak znamię bestii, bez którego nie będzie można nic kupić ani sprzedać, to płaskoziemca wierzący w teorie spiskowe i szerzący mowę nienawiści. Trzeba takich izolować.
  • Odpowiedz
@Xtreme2007: @jacek-puczkarski: Odpowiedzią na działania covidian i głównych finansistów finansujący tę operację półglobalną, czyli Social Credit system i paszporty szczepionkowce powinna być jasna
Ci politycy co wdrażają te rozwiązania i popierają są terrorystami, którzy powinni być sądzeni przed sądami, a ludzie popierający te rozwiązania to albo pracownicy koncernów lobbujący za tym (czym powinni dostać sankcjami ekonomicznymi, marzyłoby mi się gdyby takie Google czy Microsoft czy YouTube czy JPMorgan czy Goldman
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 12
@Xtreme2007: 2024: Każdy, kto uważa, że bedzie coś takiego, jak znamię bestii, bez którego nie będzie można nic kupić ani sprzedać, to płaskoziemca wierzący w teorie spiskowe i szerzący mowę nienawiści. Trzeba takich izolować.

@camion: wyszukaj patent Microsoftu nr. 666 z zeszłego roku ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Google: patent WO2020060606
  • Odpowiedz
@Xtreme2007: W sumie jakby się komuś chciało przeglądać stare znaleziska to pewnie warto by było w całej tej dyskusji rzucać cytatami/linkami. Konkretne wypowiedzi konkretnych osób. Bo zawsze można powiedzieć "nikt tak nie mówił". A fakty to zawsze przebijają gadanie.
  • Odpowiedz
płaci gotówką

@jacek-puczkarski: No tak, bo przecież bez tych żólciaków i papierków to nic nie kupisz xD Albo CBA/ABC/NSA/ABW/WTF/JBĆPIS będą wiedzieli, że kupiłeś pietruszkę w sklepie xDDDD
Dziś od 2 lat wybierałem gotówkę z bankomatu, bo po powrocie z wakacji mam w portfelu tylko kuny i €, a potrzebowałem złomu do automatu na myjce xD
OLABOGA "ONI" WIEDZOM ŻE KUPIŁEM KARTOM NARZĘDZIA I ŚRUBKI W OBI ORAZ KANAPKĘ W
  • Odpowiedz
@camion: To i tak nie będą miały wartości, więc przy ew. tym słynnym "łodziemnciu środkuw" za terroryzm xD tą gotówką magicznie za coś też nie zapłacę.
Na pewno w korporacjonizmie komuś będzie zależało aby ograniczać konsumpcję xD
  • Odpowiedz
@camion: mhm, i zrobi to, żebym nie mógł kupować szybkopsujących się rzeczy od firm, którym na tym zależy?
Za mema z papajem przepadek środków? ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@Xtreme2007: 2039: Każdy, kto rozglasza, ze przeciwnicy partii sa zsylani do obozow to płaskoziemca wierzący w teorie spiskowe szerzący mowę nienawiści. Trzeba na takich donosic milosciwie nam panujacym.
  • Odpowiedz