Aktywne Wpisy
MisterMinister +1736
Właśnie zadałem pytanie do UOKIK odnośnie terminologii używanej przez serwisy wypożyczające gry na licencji na czas nieokreślony (steam). Mianowicie czy w przypadku gdy nie jesteśmy faktycznym właścicielem licencji na daną kopię to czy sklep ma prawo wykorzystywać taką terminologię (zakup, sprzedaż, kupno). Ostatnio czytałem artykuł gdzie steam jawnie potwierdził że konto i licencje nie podlegają dziedziczeniu, co według mnie jest sprzeczne z terminem zakup, ponieważ zakup wiąże się z prawem do posiadania,
pytunk +465
Tydzień temu były jej 15 urodziny. Wczoraj odeszła na moich kolanach. W tych ostatnich chwilach wciąż wpatrzona w nas dokładnie tak jak na zdjęciu.
Niesamowite że pomimo nowotworów oraz innych zaawansowanych problemów wieku starczego, nie widać było by ją coś bolało. Natomiast wciąż trwała w niej ta miłość. Nie miała na nic sił, ale bez przerwy za nami podążała.
Przez demencję zapominała dlaczego poszła za nami w jakieś miejsce, ale po chwili
Niesamowite że pomimo nowotworów oraz innych zaawansowanych problemów wieku starczego, nie widać było by ją coś bolało. Natomiast wciąż trwała w niej ta miłość. Nie miała na nic sił, ale bez przerwy za nami podążała.
Przez demencję zapominała dlaczego poszła za nami w jakieś miejsce, ale po chwili
Reszta, 8 meczow 3-4-1, 1,25 pkt do rankingu
I tak co sezon... eh...a jakby reszta ligi chociaz z takimi druzynami jak wicemistrz Litwy, robily punkty to mielibysmy szanse nawet na jedna druzyne wiecej w eliminacjach
#mecz #rankinguefa #europuchary
20/21: 25%
19/20: 60%
18/19: 40%
17/18: 35%
16/17: 80%
@Tobyyy: Gdzie w sumie zbyt duzo punktow nie zdobyli(ale to glownie przez COVID, byla mniejsza szansa na punkty przez brak dwumeczow)
Ostatnie 4 sezony w rankingu(17/18, 18/19, 19/20, 20/21):
Legia: 1.5, 2.0, 2.5, 2.5 = 8,5
Lech: 1.0, 2,0, 0.0, 3,0 = 6,0
Jaga: 0.5, 2.0, 0.0, 0.0 = 2,5
Cracovia: 0.0, 0.0, 1.0, 1.0 = 2,0
No nie udaje się Legii wiemy o tym wszyscy, ale reszcie nie udaje się jeszcze bardziej.
Chłopie zejdź z tej Legii i spójrz trzeźwo też trochę na innych pucharowiczów,
Przestań się do mnie na każdym kroku dojebywać, bo wyraźnie leczysz jakieś kompleksy.
Wszystkie kluby zdobyły żałosną ilość punktów do rankingu w ciągu ostatnich 4 lat. WSZYSTKIE.
Więc wywyższanie legii że na tle tak żałosnego