Aktywne Wpisy
Bobito +7
#ukraina #wojna #rosja #chiny #swiat #wydarzenia
Chiny opublikowały właśnie dokument na temat ich stanowiska w sprawie „politycznego rozwiązania kryzysu na Ukrainie”
1. Poszanowanie suwerenności wszystkich krajów
2. Porzucenie mentalności zimnowojennej
3. Zaprzestanie działań wojennych
4. Wznowienie rozmów pokojowych
5. Rozwiązanie kryzysu humanitarnego
6. Ochrona ludności cywilnej i jeńców wojennych
7. Zapewnienie bezpieczeństwa elektrowni jądrowych
8. Ograniczanie ryzyka strategicznego
9. Ułatwienie eksportu zboża
10. Zniesienie jednostronnych sankcji
11. Utrzymanie stabilności łańcuchów przemysłowych i
Chiny opublikowały właśnie dokument na temat ich stanowiska w sprawie „politycznego rozwiązania kryzysu na Ukrainie”
1. Poszanowanie suwerenności wszystkich krajów
2. Porzucenie mentalności zimnowojennej
3. Zaprzestanie działań wojennych
4. Wznowienie rozmów pokojowych
5. Rozwiązanie kryzysu humanitarnego
6. Ochrona ludności cywilnej i jeńców wojennych
7. Zapewnienie bezpieczeństwa elektrowni jądrowych
8. Ograniczanie ryzyka strategicznego
9. Ułatwienie eksportu zboża
10. Zniesienie jednostronnych sankcji
11. Utrzymanie stabilności łańcuchów przemysłowych i
rastafari85 +62
Rok temu, dokładnie o tej porze kłóciłem się z jakimś Mirkiem, że nie ma szans żeby ruskie coś #!$%@?ły, w XXIw inaczej załatwia się sprawy.
Rano, musiałem pokasować posty… #ukraina
Rano, musiałem pokasować posty… #ukraina
-Pff, ja wiem, wrażenia są pozytywne, zawsze fajnie zagrać yyyy nawet jeżeli to too tylko sparing yyy bo boo po to zostajemy piłkarzami żeby yy żeby grać, a nie, yyy tylko siedzieć na ławce.
-Ostatnio grałeś w sparingu z FC Styria, coś się zmieniło w zespole od tego czasu?
-Na pewno się zmieniło, w końcu yyyy co mecz jest coś nowego w taktyce, w yy yy uuustawieniu, więc więc jak grasz tylko co parę miesięcy to zawsze zmiany są, yyy ale to dobrze, bo boo, jak to mówią jak nie idziesz eeee do przodu to się hehe cofasz.
-Pomówmy o wyniku, wysoka porażka, co prawda to tylko piątkowy sparing, ale liczyliśmy na więcej
-..... Ale kto liczył?
-Dziennikarze, kibice.
- A no to jak wy liczyliście to wasz problem, nie mój, heh. A tak poważnie mówiąc to too yyy.... Nie jest moją rolą, jako trzeciego bramkarza, ani ani nie jest yyy celem zespołu, aby w tych piątkowych sparingach skupiać się tylko na wyniku, tylko tylko yyyy trzeba wykonać konkretną pracę ii iii pewne rzeczy przetestować, ocenić iii ja jako trzeci bramkarz widzę pewne rzeczy inaczej niż Kimi i Antonio bo yyy oni bronią co tydzień, więc te zmiany nie są dla nich tak, pfff, o widoczne jak dla mnie, bo ja gram raz na kilka miesięcy, więc mogę to ocenić takim eeee chłodnym okiem, tak, mogę tak powiedzieć? Chyba mogę, heh.
-Kiedy będziemy mogli cię znowu zobaczyć w sparingu?
-Pffff, nie wiem, to trzeba pytać trenera Vasseura, hehe, ja ja jak to mówię, rękawice mam zawsze w bagażu więc yyyy zawsze chętnie zagram.
-Wiesz już co będziesz robił w przyszłym sezonie?
-Eeeyy, jeszcze nie, pewne rzeczy jeszcze eee muszą się ułożyć, też, też yy nie nieee wszystko zależy ode mnie. Mam pewien plan, co coo chciałbym robić, ale nic oficjalnego jeszcze nie zapadło.
-Dziękuję za rozmowę
-Dziękuję.
#f1