Wpis z mikrobloga

@NieistotneKto: Owszem każda platforma może go wyrzucić nie podając żadnego powodu ale zauważ że to nie Twitch go usunął tylko system po zgłoszeniach osób które nasłał sam Daniel, masowe zgłoszenia nie biorą się du.py no chyba że rzeczywiście jest coś na rzeczy. Tutaj ewidentnie mieliśmy zgłoszenia po tym jak Daniel nakłaniał swoich widzów do tego działania i jest na to dowód w postaci nagrania więc sorry ale mylisz pojęcia. Niestety padło
@Bugs_000_Bugs: System = Twitch, koniec. To dokładnie usunął go Twitch, a jeśli mają wadliwy system, to jest ich problem, nie Daniela. Ja dzisiaj mogę nacisnąć na Tobie "minusa" na wykopie i jesli ich system się #!$%@? i da Ci bana, to mnie pozwiesz?

Nie mylę pojęcia. Każdy ma prawo powiedzieć "zgłaszajcie kanał Rafonixa". Bo funkcja zgłoszenia jest ogólnodostępna, a nie "dopiero jak ktoś złamie regulamin, możesz zgłosić".

To Twitch go zbanował.
@NieistotneKto: System nie jest wadliwy, działa jak należy, poszły masowe zgłoszenia to system zablokował użytkownika tylko że jest jedno małe ale!! Zgłoszenia poszły za namową Daniela Z a to diametralnie zmienia sytuację. Fakt jest taki że całe zajście jest spowodowane tym że to Daniel kazał swoim widzą zgłaszać kanał bez powodu i tyle w temacie.
@Bugs_000_Bugs: Nie, zajście jest spowodowane tym, że system, który jak sam powiedziałeś, działa jak należy, zablokował uzytkownika. Koniec i kropka. Kazdy z nas ma - z własnej woli lub za namową - prawo zgłaszać kogokolwiek.
@NieistotneKto: Oczywiście że każdy ma prawo zgłaszać treści ale nie ma takiej opcji aby samodzielnie zebrało się kilkuset debili którzy w tym samym czasie zgłaszają chłopa kanał za naruszenie regulaminu którego nie naruszył. Tu jest czarno na białym że sprawcą jest Daniel Z a Twitch przeanalizował sprawę i wycofuje tego bana który nałożył system po zgłoszeniach. Czego ty jeszcze nie rozumiesz? Myślisz że jak masz trochę fejmu i widzów to możesz
@Bugs_000_Bugs: Nie, ty nie rozumiesz. Pokaż mi w KK albo KC paragraf "podżeganie do czynu legalnego". Rozumiesz? NIKT nie naruszył prawa - o co się ze mną założysz, że do żadnego sądu nie dojdzie? Jak ty sobie wyobrażasz wytłumaczenie tego sędzinie?

Ja wiem, co zrobił Daniel. Ale ty nie rozumiesz, że to nie jest CZYN KARALNY.