Aktywne Wpisy
Eurypides +427
Slavian4k +200
Czemu znalezisko o pobiciu grupy Polaków przez Ukraińców w której jestem pokrzywdzony, zostało zdjęte z głównej jako manipulacja?
Jedyną manipulacją jaką widzę jest oświadczenie policji, tak to prawda zostało spisanych 13 osób ale włącznie z nami w roli ofiar.
Agresorów było około 10, policja wylegitymowała 4 albo 5. Druga manipulcja że niczego nie zgłosiliśmy ja oraz 2 kolegów powiedzieliśmy że chcemy zgłosić oficjalne zeznania, powiedzieli żebyśmy im dali dokumenty i się do
Jedyną manipulacją jaką widzę jest oświadczenie policji, tak to prawda zostało spisanych 13 osób ale włącznie z nami w roli ofiar.
Agresorów było około 10, policja wylegitymowała 4 albo 5. Druga manipulcja że niczego nie zgłosiliśmy ja oraz 2 kolegów powiedzieliśmy że chcemy zgłosić oficjalne zeznania, powiedzieli żebyśmy im dali dokumenty i się do
Covidianie: hahaha teoria spiskowa
Pfizer: otóż nie tym razem
#koronawirus #szczepienia #covid19
@kojak3639: pije do naśmiewania sie z teorii spiskowej o COVID-21 która była nawet na oficjalnych materiałach w niemieckich mediach, nie do samego faktu udoskanalania szczepionki.
Dopóki nie pojawi się rubryczka Covid-21 (albo Delta czy jak tam to sobie nazwą) i nie będą wpuszczać tylko po szczepieniu na delte to nic dziwnego, ale jesteśmy coraz bliżej spełnienia tego scenariusza xD
A teraz szambo zamykam bo faktycznie smrodu od was sporo idzie. Szuru szuru
Kolega wyżej dobrze was określił, śmiesznie że od razu pięknie zademonstrowałeś to #!$%@? wami kierujące