Wpis z mikrobloga

Nie sądziłem że takie kwoty można wyciągnąć z jutuba, Aron mówi że mają miesięcznie 6000zł do podziału na 3 osoby, to za takie minimum roboty to mało?
Taki centaur sobie siedzi i zgarnia 2 koła za nic praktycznie, choć to tylko kwota z wyświetleń, a pewnie jeszcze jest jakiś dodatkowy zarobek, choćby procent z lajtów. Nie jest mistrzem inteligencji ale leży do góry ptakiem i ma wywalone, a wpływy miesięczne ma jakby robił na etacie.
Do tego sam Aron się przyznał że ma 2 koła zarobku z nagrywania Konona, do pensji ciecia w Biedrze to jest pewnie drugie tyle zarobku.
I nie piszę tego dlatego że im zazdroszczę tylko widać że na Szkolnej jest kasa i wszyscy próbują wykroić dla siebie kawałek tortu.
Jak ktoś nie wie o co biega to jest materiał na kanale Messiego spotkanie Arona z Olgierdanem.
#kononowicz #suchodolski #patostreamy
  • 14
@dizel81: no to wtedy 3k, bo u tamtego po 500zl na lajt minimum, moze przy 2 lajtach tygodniowo to 1k tygodniowo. zalezy jeszcze ile jaro da rade pic ten mocz, na razie jeszcze za to placa by jaro ten mocz pil.
co za roznica zreszta nikomu nigdy zlotowki nie dalem wiec dla mnie to wszystko moga byc fejki
@ujumuju: a co to cie obchodzi jaki jestem? jak sie starego jajkami