Aktywne Wpisy
maly_ludek_lego +1083
A teraz na poważnie.
Sprawę śledzę od kilku lat, przeczytałem na ten temat sporo książek naukowych (tak, naukowcy zajmują się tematem od dekad) , artykułów i podcastów i napiszę, dlaczego, pomimo tego, że chińskie drony wydają się oczywiście najbardziej oczywistą opcją, sprawa może wyglądać inaczej i wcale nie byłbym zaskoczony, gdyby to było coś bardziej.. egzotycznego.
Bo czy ktoś wyobrażał sobie taki artykuł w Time jeszcze kilka miesięcy temu?
Albo Billa Nelsona
Sprawę śledzę od kilku lat, przeczytałem na ten temat sporo książek naukowych (tak, naukowcy zajmują się tematem od dekad) , artykułów i podcastów i napiszę, dlaczego, pomimo tego, że chińskie drony wydają się oczywiście najbardziej oczywistą opcją, sprawa może wyglądać inaczej i wcale nie byłbym zaskoczony, gdyby to było coś bardziej.. egzotycznego.
Bo czy ktoś wyobrażał sobie taki artykuł w Time jeszcze kilka miesięcy temu?
Albo Billa Nelsona
majakstasko +21
Jeśli macie materiały, gdzie dziewczyna opowiada o problemach psychicznych, pije alkohol, jest pijana - prześlijcie do mnie na maila, proszę. Badam sprawę.
#danielmagical #patostreamy
#danielmagical #patostreamy
Taki centaur sobie siedzi i zgarnia 2 koła za nic praktycznie, choć to tylko kwota z wyświetleń, a pewnie jeszcze jest jakiś dodatkowy zarobek, choćby procent z lajtów. Nie jest mistrzem inteligencji ale leży do góry ptakiem i ma wywalone, a wpływy miesięczne ma jakby robił na etacie.
Do tego sam Aron się przyznał że ma 2 koła zarobku z nagrywania Konona, do pensji ciecia w Biedrze to jest pewnie drugie tyle zarobku.
I nie piszę tego dlatego że im zazdroszczę tylko widać że na Szkolnej jest kasa i wszyscy próbują wykroić dla siebie kawałek tortu.
Jak ktoś nie wie o co biega to jest materiał na kanale Messiego spotkanie Arona z Olgierdanem.
#kononowicz #suchodolski #patostreamy
A z tymi jego 2 tysiakami, to może być tak, że się napina, by nie wyszło że się szmaci za 8 stów...
Ta pała z Bielska raczej na etacie nie robi, a żyć z czegoś trzeba.
takze ludzie do roboty, znajdzcie sobie menela i zarabiajcie na nim xD
Podobnie szczur, nigdy się nie dowie, ile na niego wyciagnięto covidowego itp
Komentarz usunięty przez moderatora
co za roznica zreszta nikomu nigdy zlotowki nie dalem wiec dla mnie to wszystko moga byc fejki
@ujumuju: a co to cie obchodzi jaki jestem? jak sie starego jajkami
No faktycznie nie jest to zbyt odkrywcze.
Muszą być z tego pieniądze skoro satelity orbitują.
Komentarz usunięty przez moderatora