Wpis z mikrobloga

Cypek, nie krępuj się i pisz do mnie, ja pomogę. Wiem, że teraz masz trochę luzu bo menel śpi i pije w bagażniku, ale warto wykorzystać ten czas na rozwiązanie kwestii menelskiej.
Pamiętaj, że mogę pomóc rozwiązać problem menela gdy wróci z bagażnika i nie tylko miedzy 6:00 rano a 16:30 popołudniu. Ten skazany za p-----c domową pijak jest do usunięcia z otoczenia. Nie przejmuj się tez osobami które próbują mnie zdyskredytować, dla tych osób moje zachowanie jest "nieszczere", ale znęcanie się nad matką to już drobnostka, która się "zdarza".
Pamiętaj jeżeli obecność menela sprawia, że się krepujesz albo ci dokuczają z tego powodu to pisz do Williama w tej sprawie William pomoże. Ja nie będę krępował się wrzucać nagrań menela do neta jak pije (ocenzurowałbym twoją mamę na tych nagraniach). Mało tego, będę prosił uczciwych i sprawiedliwych wykopków żeby nie wrzucali zdjęć twojej mamy na wykopa (mimo że niestety na to zasługuje). Również wzmianki na filmach YT znikną, bo mam już gwarancje o tym, tylko daj znać a ja będę działał.Pomoc za pomoc,dogadamy się, pisz.
Niech wiadomość dotrze do Cypka!
#kononowicz #apeldocypka #menel #patostreamy
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@William2290: a skontaktował się z tobą chociaż raz? ja wiem że on może się wstydzić wśród znajomych że wypłyną kompromitujące nagrania a jednocześnie bać reakcji matki i menela, ale chociażby się odezwał do ciebie na pw że nie chce ingerować czy coś w ten deseń
  • Odpowiedz