Wpis z mikrobloga

Jakimś wielkim fanem He-Mana nie byłem, ale chyba każdy latał z patykiem i wyciągał go za pleców krzycząc Na potęgę...Skusiłem się na Władców Wszechświata i #netflix znów to zrobił. Znów na siłę próbuje wpychać poprawność polityczną i resztę komiwojażerów.
Czy trzeba

bo to symbol toksyczniej męskości?
Znów trzeba robić serial o silnych niezależnych kobietach, które ze sobą kręcą? Nie wiem jak to się dalej potoczy, ale wytrzymałem 2,5 odc. Czy młodzi chłopcy już nie mogą identyfikować się z zadeklarowanymi męskimi mężczyznami? Czy na prawdę fajna She-ra już nie wystarczyła? Tam było wszystko spoko ułożone choć czasem za dużo dramy itp, ale fajnie się oglądało i jakieś morały były nawet.
No i na dodatek Teela w 1 odc obraża się na wszystkich i rzuca mieczem przed królem i ojcem i od teraz ma wszystko w dupie, bo nikt jej nie wyjawił sekretu choć parę godzin wcześniej była nakręcona, że została rycerzem? Ik kurde De inaczej nie można xD
No i wprost trzeba napisać, że Netflix oszukał tymi trailerami, że kontynuacja He Mana...<-trzy kropki nienawiści #heman
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@Krogalik: no dla mnie ewidentnie go wskrzesza. I to nie jest żadna poprawność polityczna tylko s---------y scenariusz - gdybyś wstawil w miejsce tej babki najbardziej męskiego chłopa na świecie to dalej by była chujnia bo to nie he man.

Ja tam dalej trzymam kciuki że jednak scenariusz zakłada powrót pięknego chłopca, znajdą te miecze czy coś i go wskrzesza
  • Odpowiedz
  • 0
@OmarBongo: kijowy scenariusz swoją droga, ale dlaczego dziwnym trafem zawsze są pokazywane kobiety ¯\(ツ)/¯ Nie ma wymiany bohaterów z męskich na męskich tylko wyrzucamy facetów i dajemy babki. Niby to niewiele odc i minut i lubię animację, ale tutaj spasuję.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Krogalik: no może jesteś wrażliwy na punkcie kobiet, nie wiem, mam to w dupie i nie szukam żadnego spisku XD dla mnie to lotto, ma być dobry bohater, nie ważna płeć czy kolor skóry. Ja się oburzam bo coś reklamowane he-manem nie ma go wcale XD
  • Odpowiedz
@Krogalik: jak oglądałem końcówkę pierwszego odcinka to myślałem że umrę z cringu, chłop umarł i się poświęcił a ta miała pretensje że nikt jej nie powiedział. Pomijając poprawność polityczną to straszne g---o psa.
  • Odpowiedz
@Krogalik: moja różowa obejrzała z wypiekami. A ja pomijam fakt że główną bohaterką wygląda jak chad z szczęka bez cyca i typówa fryzura lesby. I ma do tego kolorowa koleżankę. Miał być he Man a nie jakieś lewactwo i propaganda lgbt. Poczułem się jakbym kupił koncert na the weeknd a wyszedłby Rafał Brzozowski.
  • Odpowiedz
Miał być he Man a nie jakieś lewactwo i propaganda lgbt.

@ulver86: Bycie kobietą to lewactwo i lgbt. Lepiej nie sprawdzaj poglądów twórcy oryginału i jaki status ma he-man wśród amerykańskich gejów
  • Odpowiedz