Wpis z mikrobloga

konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 35
Bardzo, bardzo, ale to tak bardzo, że nie zdajecie sobie sprawy, dziękuję wszystkim, którzy wczoraj i w sumie jeszcze dzisiaj dotrzymali mi towarzystwa w moje 30 urodziny. To były moje najlepsze urodziny w życiu. Dziękuję, że sprawiliście, że znowu poczułam się jakbym miała szalone 16 lat!
( ʖ̯)
To niesamowite, że obcy ludzie są w stanie tyle zrobić dla jakiegoś Anonimowego Konta z portalu ze śmiesznymi obrazkami. Szczególne podziękowania należą się @Fako , który to wszystko zorganizował i zadbał o wszystkie, najdrobniejsze szczegóły, w tym tort i czapeczki ( ʖ̯)
Jako solenizantka zostałam do samiutkiego końca w towarzystwie trzech chadów i podziwiałam z nimi piękny wschód słońca :D No dobra, może trochę koloryzuję (z tym malowniczym wschodem słońca, nie z chadami xD).
Chciałabym tu każdemu z osobna podziękować za każdą oddzielną rozmowę, za bilarda, za prezenty, za obecność, ale było Was tyle, że ten post zasługiwałby na miano książki, więc może wyjdźmy z założenia, że co się odbywa w Vegas, niech pozostanie w Vegas ( ͡ ͜ʖ ͡)

No i co? Kliknęłabym enter, ale ten post jest tak ubogi, tak nie oddaje mojej wdzięczności, że nie wiem, ale chyba jeszcze raz napiszę:
DZIĘKUJĘ () za #piwowlublinie
  • 17
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Shit_happens: hahaha nie w moim przypadku :D taka atrakcja w moim życiu dostarczyła mi tyle emocji, że starczy mi na kolejne 30 lat :D a tak serio to na pewno kiedyś jeszcze wpadnę, ale nie wiem czy na najbliższe wykoppiwo :D