Aktywne Wpisy
antywojo +453
Wierzysz, że 2000 lat temu urodził się facet chodzący po wodzie, wskrzeszający zmarłych, zmieniający wodę w wódkę. Ten sam facet umarł na krzyżu, po czym zmartwychwstał, poleciał do nieba, gdzie siedzi po dziś dzień po prawicy ojca i sądzi za masturbację.
Natomiast nie wierzysz w cywilizacje pozaziemskie xD
#ufo #bekazkatoli
Natomiast nie wierzysz w cywilizacje pozaziemskie xD
#ufo #bekazkatoli
maly_ludek_lego +119
Obiecany wpis:
Wow, szczerze mówiąc nigdy nie spotkałem się z taką agresją na wykopie.
Wyzywaniem mnie od szurów, wariatów, kretynów. Osobiście myślę, że ten portal nie ma przyszłości, ponieważ użytkownicy są tu po prostu niemile widziani, a moderatorzy nic z tym nie robią. Okropny jest ten portal i nie dziwię się, że ruch spada. Ale do rzeczy.
Nigdzie nie napisałem, że w cokolwiek wierzę. Ja w zasadzie jeszcze nic nie napisałem. Uważam,
Wow, szczerze mówiąc nigdy nie spotkałem się z taką agresją na wykopie.
Wyzywaniem mnie od szurów, wariatów, kretynów. Osobiście myślę, że ten portal nie ma przyszłości, ponieważ użytkownicy są tu po prostu niemile widziani, a moderatorzy nic z tym nie robią. Okropny jest ten portal i nie dziwię się, że ruch spada. Ale do rzeczy.
Nigdzie nie napisałem, że w cokolwiek wierzę. Ja w zasadzie jeszcze nic nie napisałem. Uważam,
#rafonix
- własne mieszkanie, dobre sianko za granie w gry, ładna dziewczyna, dobre siano w #famemma
Tucznik:
- nadal bije matkę, streamuje mimo zakazu, jego jedyny content to goha bo samego nikt go by nie chciał oglądać
Grubasa musi niesamowicie dupa piec że jego największy rywal zarabia dobre siano, ma loszke i nie ma problemow w internecie ( ͡º ͜ʖ͡º)
#danielmagical
Komentarz usunięty przez autora