Aktywne Wpisy
zalozylemkonto +223
Sobota, 5:55 chłop zadowolony nad jeziorem na spacerze
RAMBOnaBOSO +11
#rodzice #pytanie #dzieci #przemyslenia
Pytanie do rodziców, bo mam wyrzuty sumienia...
Wczoraj mój syn (9lat) przyjechał do mnie na rowerze i mówi, że jacyś starsi chłopcy zastawili mu drogę i jeden z nich powiedział, że jego klub piłkarski, gdzie gra to gó*no...
Wracając z nim do domu spotkałem jednego z nich z ojcem - zawołałem i delikatnie dałem do zrozumienia...
że nie może tak robić,
że jest starszy i mądrzejszy,
Że nie
Pytanie do rodziców, bo mam wyrzuty sumienia...
Wczoraj mój syn (9lat) przyjechał do mnie na rowerze i mówi, że jacyś starsi chłopcy zastawili mu drogę i jeden z nich powiedział, że jego klub piłkarski, gdzie gra to gó*no...
Wracając z nim do domu spotkałem jednego z nich z ojcem - zawołałem i delikatnie dałem do zrozumienia...
że nie może tak robić,
że jest starszy i mądrzejszy,
Że nie
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
PES chyba miał coś takiego zaaplikowane w stopniu podstawowym.
#mecz #fifa #gry #pilkanozna #pes
@kinol_exe Szanuję czyiś wybór, ale ja wolę grać mecze niż oglądać symulację.
Zacznijmy od tego, że polskim klubem masz gówniany skauting i generalnie 3 okienka to ci zajmie przekonanie zarządu żeby posłać skautów dalej niż na Słowację xD
@marcelus: Chyba jak sobie po 15 razy wczytujesz mecze xD
Nie ma szans na porównywalny z Realem, czy Man City skład nawet po 10 sezonach, bez czitowania.
@Deamoon: Taaa, Wschodnia Europa ma genialnych newgenów ( ͡° ͜ʖ ͡°)
W Europie Środkowej ciężko o dobre talenty, a naprawdę dobre talenty (z Brazylii są w cholerę drogie). Ściąganie 50 piłkarzy bez kontraktu, to blokowanie budżetu, zawodnicy bez kontraktów
@sihil: Szanuję to, że wolisz być w centrum akcji zamiast być biernym obserwatorem, jednak FIFA i jej gameplay ma więcej wspólnego z sensible soccer niż z prawdziwą piłką nożną, jeżeli zależy Ci na realistycznej grze to po tym gdybyś spróbował raz zagrać w zmodowanego PES 2020 prawdopodobnie na widok FIFY brałoby Cię później na wymioty.
Potem scoutowanie tych wonderkidów to kolejne X sezonów, ci najlepsi i tak nie przyjdą do ciebie. Do tego żeby nawet jakiś 180 PA się rozwinął to musisz mieć super bazę treningową i grać w prestiżowej lidze, bo każda liga ma granicę powyżej której