Siostra się na mnie obraziła bo byłem w odwiedzinach u niej i sasiadka ciapatka w burce przyszła z synem bo chciał pograć z siostrzeńcem w piłkę ja byłem w salonie. I tamta kobieta około 30l mnie widziała i nawet ręką nie pomachała. A siostra do mnie mówi żebym wyszedł i się przywitał a ja odpowiedziałem że nie będę się witał pierwszy bo ona nie traktuje europejskiej kultury i wnosi swoje zwyczaje z ichniejszego chlewu obranego do kraju w którym to jest niemile widziane.
Jak to babie nie przetłumaczysz ze jak ona by pojechała do arabów to strój bikini np na plażę to jest w najlepszym wypadku nie na miejscu w wielu Arabskich krajach. I kobiety z Europy szanują tamte reguły. I zasłaniają się i nawet burki zakładają. Więc albo są konsekwentni albo niech darują sobie ta obłudę.
Ja również będąc u arabów nie jadłem lewa ręka mimo bycia mańkutem.
@Wujek_Fester: naszczescie w pracy nie mam burkowych kobiet a w życiu prywatnym ich unikam bo nie szanują kraju który ich karmi, z normalnie ubranymi ludźmi różnych ras nie mam problemu bo szanują europejską kulturę tak jak wielu Europejczyków u nich
Nie. Zachowałeś się dokładnie tak samo jak oni i tak samo jak w typowy burak z Koziej Wólki pod Swornymi Gaciami. Skąd wiesz z czy po prostu się nie wstydziła?
@hayawari: a co im bikini u kobiet z europy przeszkadza w Pakistanie/Tadżykistanie/Afganistanie/Uzbekistanie Arabi Saudyjskiej i kilku innych? Niech się ogarną i będą konsekwentni albo ich poważnie nikt nie będzie traktował
@szzzzzz: tak ciężko się zgodzić bo nie wypada a jednak chciało by się tak np swobodnie u arabow na wakacjach popalać w ich krajach, a oni tego nie tolerują a tu w Europie już nie potrafią się zachować przyzwoicie wobec gospodarzy,
Dlaczego redukujesz tą kobietę do przejawu ekspansywności islamu? Może ona wcale nie ma nic przeciwko kobietom w bikini w Arabii Saudyjskiej? Może skrycie chciałaby,by takie coś było możliwe w krajach muzułmańskich?
To jest w pierwszej kolejności człowiek, który jest warty poznania i zrozumienia, a nie uosobienie jakiejś religii. Z takim nastawieniem jak twoje ludzie nienawidziliby się zanim by się poznali. Drogą donikąd. Więcej humanizmu, mniej ksenofobii, mireczku. Ona naprawdę nie
@adamsowaanon: jak napisałeś tu jest Europa i każdy może nosić co chce, czemu chcesz robić tutaj chlew obsrany gównem gdzie państwo i społeczeństwo reguluje jak masz się ubierać.
@adamsowaanon: o nie, pani ci nie pomachała ( ͡°ʖ̯͡°) Ostatnio ze mną nie przywitał się sąsiad ale raczej dlatego że jest nieuprzejmym śmieciem i nie muszę wymyślać jakichś usprawiedliwień dla swojego rasizmu xD
A siostra do mnie mówi żebym wyszedł i się przywitał a ja odpowiedziałem że nie będę się witał pierwszy bo ona nie traktuje europejskiej kultury i wnosi swoje zwyczaje z ichniejszego chlewu obranego do kraju w którym to jest niemile widziane.
Jak to babie nie przetłumaczysz ze jak ona by pojechała do arabów to strój bikini np na plażę to jest w najlepszym wypadku nie na miejscu w wielu Arabskich krajach.
I kobiety z Europy szanują tamte reguły. I zasłaniają się i nawet burki zakładają.
Więc albo są konsekwentni albo niech darują sobie ta obłudę.
Ja również będąc u arabów nie jadłem lewa ręka mimo bycia mańkutem.
Wariant Chimar miała na glowie
#uk
Nie. Zachowałeś się dokładnie tak samo jak oni i tak samo jak w typowy burak z Koziej Wólki pod Swornymi Gaciami. Skąd wiesz z czy po prostu się nie wstydziła?
Komentarz usunięty przez autora
Samo życie co poradzisz
Dlaczego redukujesz tą kobietę do przejawu ekspansywności islamu?
Może ona wcale nie ma nic przeciwko kobietom w bikini w Arabii Saudyjskiej? Może skrycie chciałaby,by takie coś było możliwe w krajach muzułmańskich?
To jest w pierwszej kolejności człowiek, który jest warty poznania i zrozumienia, a nie uosobienie jakiejś religii. Z takim nastawieniem jak twoje ludzie nienawidziliby się zanim by się poznali. Drogą donikąd. Więcej humanizmu, mniej ksenofobii, mireczku.
Ona naprawdę nie
Ostatnio ze mną nie przywitał się sąsiad ale raczej dlatego że jest nieuprzejmym śmieciem i nie muszę wymyślać jakichś usprawiedliwień dla swojego rasizmu xD