Wpis z mikrobloga

Pierwsza trasa busem za mną, pierwszy raz jechałem czymś większym niż Fiat Punto i usłyszałem sporo pochwał na swój temat, gość z którym jechałem powiedział że jak na mój wiek to jestem pierwszą osobą z która nie bal się jechać. No i teraz siedzę na firmie i pije kawę, przychodzi prezes i się ze mną wita i mówi ze mam się bać bo będę pracować. Chyba #wygryw #wychodzimyzprzegrywu #pracbaza #busiarze
staryalkus - Pierwsza trasa busem za mną, pierwszy raz jechałem czymś większym niż Fi...

źródło: comment_1626349070hr5SgwULxytO5g7bsWKyY8.jpg

Pobierz
  • 20
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

estem pierwszą osobą z która nie bal się jechać

mówi ze mam się bać bo będę pracować

@staryalkus: za wolno kolego, skoro pasażer się nie bał to znaczy że jeździsz w sposób niegodny busiarza( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@staryalkus: Kiedyś pracowałem w takiej firmie, gdzie jeździło się czasem takim większym busem - zwykle chłopom dawano lejce, ale przyszedł przykaz, że równouprawnienie, stop dyskryminacji, te sprawy. Dano lejce babie - od razu, w pierwszej trasie przeorała bok wjeżdżając w taką bramę jak na zdjęciu, bo nie skojarzyła, że jednak skręca się tym inaczej niż kobiecym żuczkiem typu punto.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@staryalkus: chociaż nie przeładowują? Ja kiedyś próbowałem pracy u Janusza to dostałem sprintera skrzynię na bliźniakach, ładowność 500kg, załadowali 4500kg i w trasę. Po opowieściach kierowcy że czasem im się koło urwie olałem ta robotę
  • Odpowiedz