Aktywne Wpisy

smuteczek2000s +27
Robię brzydką minę, bo już nie chcę trafiać na gorące...
Omińcie ten wpis.
ᕙ(⇀‸↼‶)ᕗ
Omińcie ten wpis.
ᕙ(⇀‸↼‶)ᕗ
źródło: temp_file2014468689743880362
Pobierz
Aeciatko +259
Bardzo mnie zaskoczyliście odzewem na temat postawienia domu z prefabrykatów, którym się dziś pochwaliłem. Każdej osobie z osobna odpisałem, ale bardzo często pojawiał się temat ogólnych kosztów przy tego typu budowie, a jako że mam takie podsumowanie to chętnie się z wami tym podzielę.
W komentarzu wrzucę kilka zdjęć.
Jak każdy budynek tak i ten ma swoje plusy i minusy. Poza opinią jednego znajomego znałem, a w zasadzie znam tylko te z internetu, a
W komentarzu wrzucę kilka zdjęć.
Jak każdy budynek tak i ten ma swoje plusy i minusy. Poza opinią jednego znajomego znałem, a w zasadzie znam tylko te z internetu, a
źródło: 4
Pobierz

Jako że człowiek ma swój dom, kawał działki na wsi, blisko nad jezioro, więcej pije się piwa.
Niestety jestem fanem Pilsnera i Grolsch, u mnie w sklepu na wsi po 7zl za butelkę.
Szukam czegoś do 4zl. Przerobiłem ostatnio to co za małolata piło się przy żniwach, czyli Żywiec, ale to nie jest już ten smak co 20 lat temu.
Miłosław, Namysłów, Perła - no nie mogę się przekonać. Lech, Tyskie, Žatecky - bez komentarza.
Da się pić ze smakiem coś tańszego? Jakby jeszcze szkło było zwrotne - petarda!
#p--o #pijzwykopem #l-------------j
źródło: comment_1626285410WM2D23E3BdlzC5d5A8whE8.jpg
Pobierzewentualnie złotego bażanta da się czasem złapać w cenie około 3.50, ale to rzadko i na promkach.