Wpis z mikrobloga

@tomsiup: też mam 1060 6gb. Kompa kupowałem ponad 6 lat temu za 5k (razem z monitorem, windowsem, klawiaturą, no cały) i absolutnie nic w nim nie zmieniałem a nie mam problemu żeby w cokolwiek zagrać.

Jedyna gra która mnie przeraziła to cyberpunk i byłem przekoanany że coś się #!$%@?ło. Ale po kilku wiaodmościach z kolegą co to ma kompa koksa utwierdziłem się w przekonaniu że dobry zakup to był.
@tomsiup: obstawiam że może to mieć jakiś związek z tym że ceny kart graficznych #!$%@?ły w kosmos ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@elpredatoro: Tez jestem tego zdania. Miałem się przesiąść z 1070 na 2070 lub 3070 ale przez krypto i lockdown rynek tak oszalał ze swoją paroletnia 1070 mogę sprzedać za więcej niż kupiłem ją parę lat temu XD
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@tomsiup: Generalnie GTX 1060 czy 1070 dalej spokojnie wystarczą do nowych gier ale teraz ludzie tym bardziej nie modernizują sprzętu, bo PCMR totalnie zdechł przez patologię na rynku. Mam nadzieję, że cały ten rynek totalnie sobie głupi ryj rozwali i sam pewnie się przerzucę na konsole z tego wszystkiego.
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@PanPrezes_PL: i nadal daje radę i #!$%@? konsole pod względem performance. Jasne że nie daje rady do jakiegoś vr czy 4k, ale w innym wypadku to wciąż dobra karta która pozwala na granie 60fps przy full hd