Aktywne Wpisy
xEm +3
Siema Mirki ( ͡° ͜ʖ ͡°) Dotąd ubierałem się w zwykłych sieciówkach, bo miałem #!$%@? na loga i marki. Ale kurde, te ciuchy to jakaś straszna padaka i denerwuje mnie wyrzucanie np. T shirtow po 4 praniach bo wyglądają jak guano. Zresztą ciuchy z sieciówki (h&m, zara) wyglądają już znacznie gorzej po pierwszym praniu...
Teraz myślę, żeby ogarnąć coś lepszego. Co sądzicie o takich markach jak Tommy Hilfiger czy Ralph Lauren, Calvin Klein itp? Czy te droższe ciuchy faktycznie są lepszej jakości, czy to tylko przepłacanie za znaczek?
Dajcie znać, jak to wygląda u Was. Macie jakieś sprawdzone marki, gdzie płacisz więcej, ale masz pewność, że ciuch nie rozpadnie się po drugim praniu i że utrzyma się kolor? A może znacie jakieś mniej znane,
Teraz myślę, żeby ogarnąć coś lepszego. Co sądzicie o takich markach jak Tommy Hilfiger czy Ralph Lauren, Calvin Klein itp? Czy te droższe ciuchy faktycznie są lepszej jakości, czy to tylko przepłacanie za znaczek?
Dajcie znać, jak to wygląda u Was. Macie jakieś sprawdzone marki, gdzie płacisz więcej, ale masz pewność, że ciuch nie rozpadnie się po drugim praniu i że utrzyma się kolor? A może znacie jakieś mniej znane,
Mega_Smieszek +56
Szukam porady co do słuchawek do pc. Mam interfejs audio Yamaha AG06 i podłączone parę rzeczy, ale nie mam słuchawek na kablu. Słuchawki jakie posiadam to bezprzewodowe Logitech G933 i podłączanie się pod interfejs powoduje trochę zakłóceń. Chcę się pozbyć tych słuchawek i korzystać już tylko i wyłącznie z interfejsu audio do wszystkiego.
Myślałem na słuchawkami Beyerdynamic DT770 Pro 250Ohm ale sam nie wiem czy ten interfejs da radę je udźwignąć, więc 80Ohm będą chyba w sam raz.
Nie wiem czy brać otwarte czy zamknięte muszle, słuchawki będą służyć głównie do grania i trochę do muzyki (czytałem że słuchawki otwarte dają lepszy efekt otoczenia dźwięku w grach).
Może ktoś z was ma już jakieś doświadczenie i podzieli się poradą co wybrać
Budżet to jakieś 600zł
Dzięki
#audiofile #audio #pc #pcmasterrace #sluchawki #muzyka #audioboners
@742617000027I: Na spokojnie uciągnie Ci te beyerki ten interfejs, nic tylko brać i cieszyć się dźwiękiem