Aktywne Wpisy
DonGebels +62
Ktoś wie jak dokładnie działają ci #frajerzyzmlm ?
Mają swoją platformę do inwestowania? Czy to obojętnie jaka platforma, a oni po wykupieniu jakiegoś pakietu wysyłają co kupować? Grają tylko na wzrosty, czy na spadki też? Giełda, czy tylko krypto? Tak dużo pytań, tak mało odpowiedzi...
#kryptowaluty #gielda
Mają swoją platformę do inwestowania? Czy to obojętnie jaka platforma, a oni po wykupieniu jakiegoś pakietu wysyłają co kupować? Grają tylko na wzrosty, czy na spadki też? Giełda, czy tylko krypto? Tak dużo pytań, tak mało odpowiedzi...
#kryptowaluty #gielda
Nowa_Zielonka_ +93
#chwalesie
Właśnie oddałem Pani Ukraince w mcDonalds we #wroclaw na rynku portfel, który zostawiła w łazience.
Różowa poszła siku, wraca i pyta mnie co zrobić jak sie znalazło portfel z dużą ilością gotówki. Mówię, że oddać ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zaglądam do środka a tam wszystkie możliwe dokumenty, karty, cała masa gotówki, dolary w setkach, złotówki w setkach i kupa ukraińskie pieniążków.
Wyciągnąłem jakiś
Właśnie oddałem Pani Ukraince w mcDonalds we #wroclaw na rynku portfel, który zostawiła w łazience.
Różowa poszła siku, wraca i pyta mnie co zrobić jak sie znalazło portfel z dużą ilością gotówki. Mówię, że oddać ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zaglądam do środka a tam wszystkie możliwe dokumenty, karty, cała masa gotówki, dolary w setkach, złotówki w setkach i kupa ukraińskie pieniążków.
Wyciągnąłem jakiś
Prowadzę małe gospodarstwo rolne i agroturystykę. Kilka lat temu postawiłem domek letniskowy który w sezonie letnim wynajmuje. Jakieś 200 metrów od tego domku mam 0,5 hektara plantacji borówki amerykańskiej. Ostatnio byli u mnie goście na domku, 2 małżeństwa (znajomi) z trójką dzieci. Pewnego wieczoru nakryłem jak te dzieci chodziły i podżerały mi borówkę. Sądząc po pustych szypułkach nie tylko one się tam stołowały. Poszedłem wyjaśnić to z rodzicami, poprosiłem o to by pilnowali swoich dzieci bo robią mi szkody i że pierwszego dnia przecież jasno określiłem granicę działki na której stoi domek i która jest do ich dyspozycji. Powiedziałem także że jak sytuacja się powtórzy to będą musieli mi zapłacić za borówkę. W odpowiedzi usłyszałem że to przecież dzieci, że im żałuje, że mam tych owoców i tak dużo, one chciały tylko spróbować bla bla bla... ogólnie próba wzbudzenia we mnie wyrzutów. Czy rzeczywiście przesadzam i pejsy mi powoli wychodzą spod mycki?
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #60ea30b9ae4a3c000a405c9b
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: karmelkowa
Roczny koszt utrzymania Anonimowych Mirko Wyznań wynosi 235zł. Wesprzyj projekt
Komentarz usunięty przez moderatora
niech wezmą 10% tego co zbiorą;) Ale zbierają razem z wami i zakaz podjadania w trakcie.
Nie przesadzasz
-rodzice po zwróceniu uwagi powinni przeprosić
-wyobraź sobie, że znajomi przychodzą z odliczonymi 5.87 zł za "szkody" - lepiej się poczujesz? xD
Jeśli to jest agroturystyka to goście spokojnie mogliby zjeść sporą część zbiorów z pół hektara przez cały sezon. Więc to nie jest 5,87. Jeśli jednym się pozwoli to reszta lepsza nie będzie. A po za tym co to za niepełnosprawne myślenie. Podjadanie z czyjegoś pola owoców za 5zł to jest to samo jakby te dzieci wyciągnęły 5zł z czyjegoś portfela.