Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@mati75: Wy sie śmiejecie ale u mnie w w robocie sprzęt pokazuje czas w takim formacie i już było kilku Januszu którzy na 0,3h mowili, że jeszcze 30 minut
  • Odpowiedz
@ziemniak00: tak, pracuje w korpo które ma biura w różnych strefach czasowych i zlecasz do wykonania we francji zlecenia o 11 paris time, a te głąby robią to o czasie ze strefy z której dostały. Czas UTC to w ogóle jakaś abstrakcja dla nich. Jakby to dotyczyło jednej osoby, ale tam jakieś 80% ma z tym problem.
  • Odpowiedz
@mati75 po prostu mają to w chuju xD
Pracuję w korpo i dużo musimy kontaktować się z naszym oddziałem w Hiszpanii, to lokalni też są problematyczni. No i Anety z mojego zespołu się mądrują że ci hiszpanie to tacy głupi i nie rozumieją oh ah, a oni mają po prostu w------e, skoro wiedzą że Aneta zrobi xD
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Goronco: przez tych debili musiałem się nauczyć podstaw francuskiego bo po co rozmawiać po angielsku, oni są Francuzami i rozmawiają po francusku a potem powstają stereotypy
  • Odpowiedz
@mati75 z Hiszpanami mam dokładnie tak samo. Mimo że jestem stażystą to często dostaję zadania żeby pogonić ich w ich ojczystym języku xd
  • Odpowiedz