Aktywne Wpisy
toitakniemaznaczenia +181
mam dziś urodziny
#frenpill
#frenpill
xena_x +2
Oglądałam kanał kobiety ok. 35 lat, ma doktorat, byla dyrektorką w korporacji, prowadzi kanał na yt o tym że rzuciła korporację i nie pracuje, nie musi bo zarobiła tyle że ma wszystko, a gdyby chciała wrócić to przyjęliby ją z pocałowaniem ręki. Jest bogata, zadbana, z charakteru nie jest stereotypową korpo bitch, wydaje mi się że ma dystans do siebie, potrafi się z siebie śmiać, mówi bardziej z sensem niż te 20-letnie
Kogo wolałbyś?
- Bogata dyrektorka w korporacji, 35 lat 48.8% (146)
- Julia, studentka turystyki i rekreacji, 20 lat 51.2% (153)
No co tu dużo mówić, uciekaliśmy z lekcji np do baru dla żuli i tam sobie piliśmy piwa.
Żule nas nie wyzyskiwały bo my sami nie mieliśmy XD
Pewnego takiego dnia, pijąc piwo (a nie były to imprezy suto zakrapiane bo jako 16 letni uczniowie technikum nie śmierdzieliśmy groszem) dostałem ataku kolki nerkowej....
I to nie, że coś tam mnie zabolało.
Straciłem oddech i położyłem się na ziemi XD
Facetka zza baru powiedziała, że zamyka lokal i nas #!$%@? bo jak wezwiemy karetkę to ona straci koncesję XDDDDDD
Przeszło mi po 10 min i... tu zaczyna się puenta.
Koledzy stwierdzili, że muszę to przepłukać piwami i za ostatnie piniondze kupili mi 5 kufli piwa XDDDDDDDDDDDDD
#!$%@?łem się jak księciunio, nie pamiętam jak do domu wróciłem XD
#licbaza #takbylo #anegdotka #technikum
Na konradka z licbazowego kantorka zawsze mogłeś liczyć że ktoś postawi, albo ty stawiałeś jak miałeś.
Teletombola i te sprawy jedynie.