W moim kit kacie był skrawek niebieskiego plastiku czyżby zaczęli już dodawać coś z androida ? Niby jest zielony ale może zmieni kolor i mam zbierać te skrawki jak puzzle i poskładać sobie w domu nowego. #gorzkiezale #kitkat :-)
@kubussek: Nie zbyt sztywne i grubsze :-$ Drugi raz w życiu mam tak przypadek ze znalezieniem czegoś w czekoladce. Najlepsze było to że naprawdę mi smakowało a teraz długo się zastanowię nad ponownym zakupem nawet przy możliwości wygrania nowego Nexusa apropo Androida Kit Kat 4.4. #android
Bardzo nam przykro z powodu zaistniałej sytuacji. Zapewniamy, że jakość i bezpieczeństwo naszych produktów to dla nas bezwzględny priorytet. Dokładamy wszelkich starań, by wszystkie wyroby spełniały rygorystyczne wymagania jakościowe, a każdy sygnał o jakiejkolwiek nieprawidłowości traktujemy z wielką powagą i niezwłocznie sprawdzamy. Jeżeli jest to możliwe, prosimy o zachowanie produktu wraz z opakowaniem oraz kontakt z Serwisem Konsumenta cs@pl.nestle.com (dla pewności prosilibyśmy, aby wielkość wiadomości wraz z załącznikami nie przekraczała 2MB). Możliwy
Wpis z mikrobloga
Skopiuj link
Skopiuj link