Aktywne Wpisy
Viado +22
Aż mnie skręca kiedy o tym myślę - po 35 latach rządów lewactwa w końcu wykształciła nam się wolnościowa partia - konfederacja. I co? I nic - POPIS dalej ma 90% poparcia. Minęło 6 miesięcy od wyborów - dalej to samo a tymczasem mogliśmy już mieć:
- Likwidację ZUS
- Likwidację PIT i wprowadzenie prostego podatku obrotowego
- Likwidację socjału dla ukraińców (i polaków oraz innych narodowości - jak chcesz hajs -
- Likwidację ZUS
- Likwidację PIT i wprowadzenie prostego podatku obrotowego
- Likwidację socjału dla ukraińców (i polaków oraz innych narodowości - jak chcesz hajs -
#motoryzacja
skoro SUVy są takie #!$%@?, to dlaczego tyle osób je kupuje? (serio pytam, rozglądam się za czymś, wpadł mi w oko SUV - tak, boli jak #!$%@? wyciągnijcie go - i zastanawiam się czy faktycznie argumenty anty-SUV są sensowne czy to coś w stylu "i am against modna rzecz")
skoro SUVy są takie #!$%@?, to dlaczego tyle osób je kupuje? (serio pytam, rozglądam się za czymś, wpadł mi w oko SUV - tak, boli jak #!$%@? wyciągnijcie go - i zastanawiam się czy faktycznie argumenty anty-SUV są sensowne czy to coś w stylu "i am against modna rzecz")
Czy ktoś był w Hiszpanii i może mi powiedzieć, że oni serio przy +35 stopniach latali w namordnikach, które na dworze absolutnie #!$%@? dają, poza spoconą gębą i ogólnym brakiem komfortu?
Swoją drogą, takie złoto znalazłem:
XDDDDD
Wiadomo, maseczki na dworze w Polsce nie zapobiegły absolutnie niczemu, w sumie nigdzie na świecie nic nie dały, z badań wynika że są bez sensu, ale to na pewno zniesienie nakazu samotorturowania sprawiło, że im zachorowań przybyło.
Dobra robota, gazeta.pl
@Pantokrator: jako rezydent potwierdzam, przy 37C też
Jeszcze maseczki w pomieszczeniach zamkniętych da się bronić, ale na dworze to jest wyłącznie środek opresji.
@Pantokrator:
Maseczki nie zapobiegały czemukolwiek, lub maseczki zapobiegały niczemu...
Bo tak jak to napisałeś to wychodzi podwójne zaprzeczenie i że jednak maseczki czemuś zapobiegały xD
Przykładowo zdanie "Nie zrobiłeś nic!" jest całkowicie poprawne, to nie język angielski. Ba, "zrobiłeś nic" to forma wręcz nienaturalna. "Maseczki niczemu nie zapobiegły" jest oczywiście w porządku i potwierdzi ci to każdy polonista.
@Pantokrator: a później ci płofesrowie zdziwieni że ludzie wierzą szurą z yt a nie im xD
U nas Horban stary alkus, jakieś Grzesiowskie, Guty i inne Simony, co prawda bez mózgu, za to bardzo pazerne, każdy tylko drze mordę, by jeszcze mocniej zamykać, jeszcze więcej masek i cockdownów. ODerwane od rzeczywistości dziady to żadni eksperci, tylko gwiazdy covidianizmu, zwykłe miernoty z parciem na szkło i po opiniach "hiszpańskich ekspertów" widzę, że u nich jest to samo.
@Pantokrator: Wszędzie na świecie
Wypad, Horbanowa parówo.
Komentarz usunięty przez autora
Czyli miejscowi to skończone debile.
Teraz przynajmniej nie trzeba nosić ale i tak niektórzy noszą te maseczki. Chociaż tutaj 30* stopni to zupełnie inaczej się odczuwa niż polskie 30 stopni Celsjusza