Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@meetu27: W środku lata, w środku nocy, w środku parku i w tej części miasta? Nie!
Tu nawet zimą jest niezłe powietrze. Zresztą, przed covidem widziałem takich ludzi przez całe życie okrągłe zero :P
Wychodzisz w nocy pobiegać, gdy auta nie jeżdźą, nikt nie grzeje i jest przyjemny chłód? Utrudniający oddychanie namordnik to jedyna logiczna opcja.
  • Odpowiedz
  • 1
@DunningKruger: A to taki twardy zawodnik? Widzę, że bardzo pompuje balonik z napisem "Delta" (ostatnia nadzieja covidian), ale wsławił się czymś, np. promowaniem maseczek na dworze? Pamiętam, że z paroma idiotami się o to kłóciłem, bo od wielu miesięcy wiadomo było, że to bez sensu, ale teraz Delta zaraża nawet przez ściany, więc covidianie może wymodlą ich powrót.
  • Odpowiedz
  • 2
@DunningKruger: XD
Ja rozumiem różne opinie, poza zamordyzmem, ale to już jest po prost robienie z siebie pośmiewiska. Pamiętam swoją drogą tych promaseczkowuch trolli, co twierdzili, że im maseczki nigdy się nie robią wilgotne - logiczne, pewnie nie wydychają pary wodnej ani ciepłego powietrza, to całkowicie wykonalne :D
  • Odpowiedz