Aktywne Wpisy
Wiecie co jest najgorsze? Chęć niesienia dobra w tym parszywym życiu i wielka, twarda pięść obcych ludzi na mojej gębie.
Ponad miesiąc temu ogłosiłam DARMOWĄ wycieczkę ze mną jako przewodnikiem górskim. Wytyczyłam autorską trasę, wyszukałam sponsora, który przygotował dla każdego uczestnika upominek w ramach propagowania czystości na szlakach. Wszystko to jak krew w piach. Początkowo uczestników zgłosiło się ponad 15, liczyłam na fajną zabawę bo zgłosili się również dorośli z dziećmi. Uprzedzając pytania- wycieczka miała być darmowa bo celem była promocja regionu i historia miejsc zapomnianych w Górach Sowich.
Fajnie? NIC, K---A, BARDZIEJ MYLENGO. ¯\(ツ)/¯
Do
Ponad miesiąc temu ogłosiłam DARMOWĄ wycieczkę ze mną jako przewodnikiem górskim. Wytyczyłam autorską trasę, wyszukałam sponsora, który przygotował dla każdego uczestnika upominek w ramach propagowania czystości na szlakach. Wszystko to jak krew w piach. Początkowo uczestników zgłosiło się ponad 15, liczyłam na fajną zabawę bo zgłosili się również dorośli z dziećmi. Uprzedzając pytania- wycieczka miała być darmowa bo celem była promocja regionu i historia miejsc zapomnianych w Górach Sowich.
Fajnie? NIC, K---A, BARDZIEJ MYLENGO. ¯\(ツ)/¯
Do
Thiocomaster +25
#programowanie
@Smonk_Da_Wead: Skoro nie masz to dlaczego skladasz na juniora? Szukaj stazu.
@Smonk_Da_Wead: To szukaj platnego stazu.
@Smonk_Da_Wead: To dlaczego nie dostales potem oferty? 3 miesiace xp to tyle co nic.
@Zelber: Co za bzdury, programowanie komercyjne to kompletnie inna bajka niz porogramowanie do szuflady.
@Zelber: Mozesz ogarniac co chcesz, sam kodu komercyjnego pisac sie nie nauczysz.
I może jeszcze jedno pytanie. Ktoś bez doświadczenia komercyjnego pisze projekt, zakłada firmę, wypuszcza go w świat, zarabia na nim. W którym momencie ten kod przestaje być niekomercyjnym, a zaczyna być komercyjnym? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Smonk_Da_Wead: Jako ogarnianie mam na myśli tworzenie kodu o znacznie lepszej jakości niż "uczelnianej".
@Zelber: Skoro jej nie znasz to sie po prostu nie wypowiadaj.
@Zelber: Tak, tak. A kierowca autobusu wstal i zaczal klaskac. Zejdz na ziemie.
@dedronek: A dlaczego mieli go zatrudnic skoro nie potrafi wykonac prostego polecenia?