Aktywne Wpisy

BigFix +73
źródło: 20250319_161529
Pobierz
Gmeras +173
Witajcie,
wasza hojność właśnie spowodowała że zrzutka przekroczyła 50000 potrzebuje jej zgody na prowadzenie zrzutki, jak ona to ma zaś podpisać jak jeszcze nie jest ubezwłasnowolniona. Z każdej strony pod górę , ku wa mać
Jak nie ubezpieczalnia to teraz to.
Najgozej że opis kierowany jest w moja stronę jako to "pomoc dla mnie"
Potrzebuje
wasza hojność właśnie spowodowała że zrzutka przekroczyła 50000 potrzebuje jej zgody na prowadzenie zrzutki, jak ona to ma zaś podpisać jak jeszcze nie jest ubezwłasnowolniona. Z każdej strony pod górę , ku wa mać
Jak nie ubezpieczalnia to teraz to.
Najgozej że opis kierowany jest w moja stronę jako to "pomoc dla mnie"
Potrzebuje

#narkotykizawszespoko
źródło: comment_1625154995ZyKnfl5YdSPvpwfVcnNkBQ.jpg
PobierzTylko jaki byłby sens takiego działania? Ile może ważyć taka ilość piasku kinetycznego? Stawiam, że malutko, a nie wierzę, że ktoś obeznany z jaraniem nie rozpoznałby tego od razu.
To tak samo jak z legendami o "wzmacnianiu". jarania domestosem. Chyba jedynie jakiś Sebiks, który naczyta się, że tak trzeba, bawiłby się w to.
Zioło, nawet z c------j uprawy będzie dobrze kopać, wystarczy, że będzie odpowiednia odmiana.
Na tą chwilę to
Ja wiem, że taki piasek jest bardzo tani, ale podejrzewam, że jest też bardzo lekki więc nie ma opcji, żeby podwoić wagę. Inna sprawa, że jego ziarenka się przyciągają, więc raczej posklejałby się w grudki, a nie wyglądał jak normalne trichomy ładnie pooddzielane od siebie. Ja też słyszałem różne historie typu maczanie w coli itp. W praktyce raz jeden spotkałem c-----e z wyglądu jaranie z grudkami cukru/słodzika, ale to
Komentarz usunięty przez autora
@geebon: co po co tak się robi? :o