Wpis z mikrobloga

@Kasia889: imho dlatego oni teraz trochę wypadli z grupy i się z nikim nie kumplują… założeniem scenariusza była pewnie dalsza love z Natalką i rywalizacja mocnych par - Nat i Marcin, Bibor i Sajmon, Baśka i Italiano. Ci ostatni realizowali scenariusz o czym świadczy to, że Baśka nie zaczęła się kumać z Krzyśiem, mimo, że pewnie już wtedy zaczęli ze sobą kręcić.
@Halina_123: Kara według scenariusza miała chyba namieszać między Bibi i Sajmonem bo to u nich działy się największe dramy przy jej pierwszym wejściu: Kara powiedziała że Sajmon jest w jej typie, Sajmon mówił że strasznie kręci go jej akcent, Kara tańczyła z Sajmonem przy barze, a Bibi się popłakała. Tym bardziej że Marcin i Kara jako jedyni stanęli za Bibi i Sajmonem w finale i podczas wspólnego oglądania finału trzymali się
@Halina_123: aż dziwne jest, że Marcin tak bardzo odciął się od grupy. On naprawdę z Simonem, Krystianem i Sebastianem tworzyli fajną paczkę. Myślę, że tam musiało wydarzyć się coś więcej. Faktem jest, że Marcin miał zupełnie inne podejście do tego programu niż reszta i miał jakiś plan na siebie. Może go ambitnie teraz realizuje, nie wiem, nie obserwuję już nikogo to trudno mi powiedzieć, ale sam fakt, że wolał Karę od
via Wykop Mobilny (Android)
  • 3
@Kasia889: każdy tv show jest kręcony ze scenariuszem.
Przecież te konkurencje, rajskie, pandory czy wejścia nowych uczestników są wcześniej zaplanowane (wg scenariusza)
Zachowania ludzi w programach jednak są z reguły manipulowane (też poprzez scenariusz), a nie w pełni reżyserowane. Np danie takiemu Maurycemu immunitetu do przekazania, bo zapewne powiedział na setkach, że uratowałby Luizę albo jedynie ją tam lubi, a ona mówiła otwarcie o wyeliminowaniu B i K.
A Kara nadal
@Rosalinea: nie jestem pewny ale on chyba mieszka i pracuje w Opolu. Kara w Gdańsku (lub Gdyni) i jeśli faktycznie uczucie między nimi jest szczere to wiadomo, że wolną chwilę woli spędzić z nią (a dystans Opole/Trójmiasto spory) niż w Warszawie leżąc z Krystianem.

Na marginesie może się to wszystko jeszcze zmienić bo Marcin i Kara planują zamieszkać razem w Warszawie. Będzie miał kumpli pod ręką.

Inna sprawą jest to czy
@DailyPunch: Tak wiem, że on nie jest z Warszawy, i że spotkania nie będą na spontanie przy codziennym wieczornym piwku nad Wisłą. To tak jak Sara czy Juras z Krakowa też nie będą co drugi dzień wpadać na domówki do Warszawy. Nie mniej, odcięli się i to zaraz po programie dość mocno od reszty. Nie wiem czy choć raz spotkali się w Polsce z Simonem, a przecież takimi ziomkami byli na
@Rosalinea: racja, oni się chyba ani razu nie widzieli. Albo ja nie widzialem bo ich już nie obserwuję od jakiegoś czasu. Z tego co piszesz wygląda to tak jakby było coś na rzeczy i jakas spina między mini musiała być.
@Kasia889: ja w sumie tą wypowiedź rozumiem tak, że mimo że już wtedy była chemia dobrze im się rozmawiało itd. to produkcja tych momentów zdecydowała się nie pokazać (na live'ach parę takich scen było, że aż iskrzyło podczas ich rozmów), bo jednak tamta wersja, że Marcinowi się Kara nie tylko tak czysto fizycznie podoba, by się nie sprzedała tak dobrze i woleli nakręcić większą dramę z tego.