Aktywne Wpisy

Anonek463 +94
I ludzie w komentarzach którzy chętnie podkreślają, że jeżdżą 20-letnimi śmietnikami.
Na pewno każdy z nich z wyboru jeździ starym autem zamiast nowym Audi. I wcale nie chodzi tu o zarobki czy samooszukiwanie się ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
Nie zrozumcie mnie źle, sam mam 20-letni samochód, ale nie zmienia to faktu, że zdecydowanie
Na pewno każdy z nich z wyboru jeździ starym autem zamiast nowym Audi. I wcale nie chodzi tu o zarobki czy samooszukiwanie się ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
Nie zrozumcie mnie źle, sam mam 20-letni samochód, ale nie zmienia to faktu, że zdecydowanie
źródło: image
Pobierz
Tdxd +93
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Simon po programie zdradził Bibi. Potem była wielka awantura że z----ł jej dobre imie bo bzykali się na wizji na potęgę a teraz szybkie rozstanie i cała polska nazwie ją łatwą.
Wiec ustalili że poudają trochę a potem ona z nim zerwie i w ten sposób zachowa twarz. Pewnie matki jednego i drugiego darły mordy że on ma się zachować z klasą bo zniszczy jej wizerunek.
Dlaczego tak uważam? Bibi nie trzyma się z nikim tylko z Martyną Kondratowicz, którą w programie chłopak olał tyż po seksie na wizji. Martyna ją wiec w tej sytuacji rozumie i wspiera. W ostatni weekend Bibi przyjechała do Warszawy i najpierw spotkała się z Martyną a potem z Simonem, dopiero wieczorem.
#hotelparadise
Komentarz usunięty przez moderatora
A tak na poważnie to też mam wrażenie, że oni do siebie wrócili tylko po to żeby ocieplić swój wizerunek. W myśl zasady, żeby nikt nam nie zarzucił, że nie próbowaliśmy bla bla bla. Patrzcie jacy jesteśmy smutni i zranieni, że nam nie wyszło.
źródło: comment_1625388473rdJ8KkgHRQkbcsFDFJ64wV.jpg
Pobierz