Aktywne Wpisy

zd4n14 +19
Po 16 latach na wykop.pl usuwam konto.Nie ma tu już miejsca na normalną dyskusję a działania administracji i odrzucanie zgłoszeń a atakach i wyzywaniu jest zenujace.W ostatnim wpisie jakiegoś gościa stwierdziłem fakt że ruscy mają jeden z największych na świecie arsenałów atomowych.Na co banda dziecaków i półgłowków zaczęła mnie wyzywać od ruskich onuc,kundli,szmat ruskich itd.Zgłoszenie do administracji oczywiście odrzucone bo nazywanie mnie ruskich padłem to przecież nie jest atak na mnie.Link do

Teuvo +58
czy wy to ogarniacie swoimi mózgami że cyberpunk 2077 miał premierę 4 (słownie cztery) lata temu
to niemożliwe przecież to wszystko fiksja jest cała symulacja ta
to niemożliwe przecież to wszystko fiksja jest cała symulacja ta

W #avalanche #avax coś takiego nie jest możliwe ani kiedy stakuje się na własnym nodzie, ani kiedy deleguje się swój stake na innego noda.
Po prostu delegowanie to transakcja która lockuje coiny na określony czas i po tym czasie sieć decyduje czy należy się nagroda czy nie, na podstawie uptime noda do które się delegowało.
Czyli nigdy nie następuje przekazanie coinów nikomu, a po upłynięciu locktime są one normalnie dostępne.
W ETH musi coś być fundamentalnie s---------e z modelem POS.
#kryptowaluty
#bitcoin
źródło: comment_1624822688gf9NPPTg86DAwmpzbe0lz4.jpg
PobierzNikogo nie oszukuje... Więc sam jesteś kłamcą (-‸ლ)