Aktywne Wpisy

cuks +66
Jakiś czas temu umówiłam się na pierwszą randkę z tindera z facetem, którym byłam oczarowana, zauroczona wręcz, byłam tak zestresowana na spotkaniu, że zabrakło mi śliny w gardle, po jakichś 20 minutach typ złapał mnie za rękę jakbyśmy byli małżeństwem z dziesięcioletnim stażem, później z uśmiechem chwycił mnie za nogę i zażartował żebym się rozluźniła, zamurowało mnie, wyszłam z baru w którym się umówiliśmy z pretekstem, że źle się czuję, płakałam całą

Goronco +13
Z której byście oferty pracy skorzystali?
1.
- 7k na rękę
- 17 minut tramwajem dojazdu
- 20 dni zdalnych w roku do wykorzystania
1.
- 7k na rękę
- 17 minut tramwajem dojazdu
- 20 dni zdalnych w roku do wykorzystania

No i kurła jest w pyte,
po ponad 5 latach przerwy w jakichkolwiek relacjach z kobietami, człowiek po założeniu Tindera przekonuje się, że nie stracił social skilla i wciąż ciśnie dobrą bajerę
"popłakłam się ze śmiechu"
"potrafisz poprawić humor"
Ogólnie rozmowa trzyma się kupy i jest jak wcześniej mówiłem w pytę
W czym tkwi szczegół ? Fake konto xDDD
Na zwykłym koncie o ile dojdzie w ogle do konwersacji z kobietą, która jest w moim guście to:
"aha" "spoko" "wiadomo" "najs"
WYGLĄD NA TINDERZE NIE MA ZNACZENIA, WEŹ ZRÓB DOBE FOTY I DAJ DOBRY OPIS ZIOM
( ͡° ͜ʖ ͡°)
*Change my mind*
#tinder #badoo #logikarozowychpaskow
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #60d4cca74dac4f000b201af9
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: karmelkowa
Wesprzyj projekt
Czytasz ze zrozumieniem?
Jakim cudem ten sam gość z tym samym charakterem, raz może być fajny, a innym razem (że swoimi zdjęciami) już nie :p
Całe szczęście problem tyczy się tylko mniej ogarniętych kobiet ¯\_(ツ)_/¯
_ faceci: kobiety som nudne: tylko Netflix i podróże
- również faceci: zamiast robić coś ciekawego codziennie piszą wysrywy o tym, że dla kobiet na portalach do seksu i oceniania ludzi po wyglądzie kobiety patrzą na wygląd i szukają atrakcyjnego gościa do seksu.
Serio, na cholerę codziennie robicie to samo co 1000 przed wami? Ile jeszcze gości musi napisać, że będąc zwykłym gościem nie ma czego szukać na tinderze
Ale czekaj, coś ostatnio się chyba wydarzyło, że kontakty w "realu" stały się prawie niemożliwe, w związku z tym diametralnie wzrosła liczba użytkowników portaluf randkowych, które ponadto dają lepsza możliwość wyboru partnera :p
Ale co ja tam wiem, ty i tak wiesz najlepiej, a problem który był badany na uniwersytetach już 50 lat temu, jest dla ciebie wyssanym
@Pozytywny_gosc: racja, dlatego trzeba jebnac masowe samobójstwo, aby przywrócić równość
Tak aby zostały same przystojniak od 8/10
Reszta do gazu.
Założyłem kiedyś Badoo i wrzuciłem zdjęcie na prawdę obrzydliwej kobiety. Mimo to było dużo wiadomości od mężczyzn chcących tylko seksu ale byli też desperaci pragnący związku.