Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
No i kurła jest w pyte,
po ponad 5 latach przerwy w jakichkolwiek relacjach z kobietami, człowiek po założeniu Tindera przekonuje się, że nie stracił social skilla i wciąż ciśnie dobrą bajerę
"popłakłam się ze śmiechu"
"potrafisz poprawić humor"
Ogólnie rozmowa trzyma się kupy i jest jak wcześniej mówiłem w pytę
W czym tkwi szczegół ? Fake konto xDDD
Na zwykłym koncie o ile dojdzie w ogle do konwersacji z kobietą, która jest w moim guście to:
"aha" "spoko" "wiadomo" "najs"
WYGLĄD NA TINDERZE NIE MA ZNACZENIA, WEŹ ZRÓB DOBE FOTY I DAJ DOBRY OPIS ZIOM
( ͡° ͜ʖ ͡°)
*Change my mind*
#tinder #badoo #logikarozowychpaskow

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #60d4cca74dac4f000b201af9
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: karmelkowa
Wesprzyj projekt
  • 32
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania: oczywiście, że wygląd ma znaczenie. Tak samo jak i charakter. Nie wiem co ci daje tworzenie fejk profili i udawadnianie czegoś co już miliard razy zostało udowodnione i coś czego w zasadzie nie trzeba udawadniac - im się komuś bardziej podobasz tym milszy i przyjemny będzie dla Ciebie, tym bardziej będzie się starał. Niezależnie od plci. Pozdro. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@KatpissNeverclean: Problem w tym że brzydka kobieta zawsze może sobie kogoś znaleźć, może nie jakiegoś Alvaro ale n0rmika. Brzydki mężczyzna budzi podświadomą pogardę w społeczeństwie i nie może sobie znaleźć nikogo, chyba że jest na prawdę #!$%@? pewny siebie.
  • Odpowiedz
@little_muffin: charakter nie ma znaczenia

Czytasz ze zrozumieniem?

Jakim cudem ten sam gość z tym samym charakterem, raz może być fajny, a innym razem (że swoimi zdjęciami) już nie :p

Całe szczęście problem tyczy się tylko mniej ogarniętych kobiet ¯\_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania:
_ faceci: kobiety som nudne: tylko Netflix i podróże
- również faceci: zamiast robić coś ciekawego codziennie piszą wysrywy o tym, że dla kobiet na portalach do seksu i oceniania ludzi po wyglądzie kobiety patrzą na wygląd i szukają atrakcyjnego gościa do seksu.

Serio, na cholerę codziennie robicie to samo co 1000 przed wami? Ile jeszcze gości musi napisać, że będąc zwykłym gościem nie ma czego szukać na tinderze
  • Odpowiedz
@Cypselus: ale czaisz, że czymś innym jest rozmowa przez neta, a czymś innym na żywo, jak budujesz normalną, prawdziwą relacje? Trochę ciężko zainteresować kogoś tam czymś więcej niż wyglądem ;)
  • Odpowiedz
@little_muffin: tak, zgadza się ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Ale czekaj, coś ostatnio się chyba wydarzyło, że kontakty w "realu" stały się prawie niemożliwe, w związku z tym diametralnie wzrosła liczba użytkowników portaluf randkowych, które ponadto dają lepsza możliwość wyboru partnera :p

Ale co ja tam wiem, ty i tak wiesz najlepiej, a problem który był badany na uniwersytetach już 50 lat temu, jest dla ciebie wyssanym
  • Odpowiedz
że będąc zwykłym gościem nie ma czego szukać na tinderze i Badoo, żebyście przestali robić to samo co oni i pisać to samo co inni?

@Pozytywny_gosc: racja, dlatego trzeba jebnac masowe samobójstwo, aby przywrócić równość

Tak aby zostały same przystojniak od 8/10

Reszta do gazu.
  • Odpowiedz
@KatpissNeverclean:

że jest to "prawda z wykopu", nie zaś coś z czym ma się do czynienia w prawdziwym życiu

Założyłem kiedyś Badoo i wrzuciłem zdjęcie na prawdę obrzydliwej kobiety. Mimo to było dużo wiadomości od mężczyzn chcących tylko seksu ale byli też desperaci pragnący związku.
  • Odpowiedz
@little_muffin: typowa kobieta, która zazna tinder i zobaczy ile przystojniakow na nią leci (i co z tego że 90% chce ją tylko wyruchac, niektórzy są gotowi powiedzieć takiej kobiecie wszystko, łącznie z wyznaniem miłości i czekanie miesięcy aż zmieknie), gdy pozna nawet fajnego gagatka w jakimś pubie, czy innym przybytku, to nawet przez myśl jej nie przejdzie że może z nim coś na dłużej ogarnąć. Bo przecież tyłu fajnych i
  • Odpowiedz