@ziumbalapl: #!$%@? ale kretyn. Jeden z największych szkodników w tym kraju, jeżeli chodzi o merytorykę i poziom dyskusji publicznej. Mało kto ma tak negatywny wpływ na mentalność Polaków jak on.
@ziumbalapl: ten dziad z demencją powinien zniknąć z przestrzeni publicznej. Przecież on stoi na czele sekty pełnej głupich chłopców, którzy ślepo wierzą w ten jego bełkot... Niebezpieczny staruch.
@ziumbalapl: ma rację ! Tak samo ma geografia połowa powinna wierzyć w płaska ziemię a na medycienie połowa powinna wierzyć że bakterie nie istnieją ( ͡°͜ʖ͡°)
@Der_Liebhaber_der_Lebkuchen: Myślisz jak stara baba Grażyna - taka sobie pomyśli "nic się przecież nie stanie kiedy się nie zaszczepie, to tylko ja". A co jeśli takich Grażyn będą miliony i sprowadza na ogół ludzi zagrożenie? Naprawdę tego nie rozumiesz, czy udajesz?
już nas przyzwyczaił do swoich głupich wypowiedzi, ale czasem w swój sposób powie coś mądrego
@sylben: To chyba jak każdy. On jednak jest posłem i dla własnego dobra powinien ograniczać taką kompromitacje do minimum. Chyba, że chce żeby wśród jego fanów zostali tylko uczniowie szkoły specjalnej, którzy nie rozumieją co mówi, albo nie umieją czytać, ale zobaczyli śmieszne zdjęcie z dziadkiem i uznali, że musi być spoko.
@Brakus: Ma rację? Dlaczego badacze mieliby być przeciwko szczepieniom, jeżeli to może sprowadzić na ludzkość poważne zagrożenie? Mają specjalnie dla pajaca z Konfederacji opowiadać głupoty?
Kupione w ciemno za jakieś grosze rok temu, psiknięte dwa razy. Nie mogę znieść tego zapachu, więc robię #rozdajo #perfumy nie wiem tylko czy ten syf można określić mianem perfum
Przesyłkę InPost opłaca wygrywający.
Losowanie dzisiaj o 21.
Udziału nie biorą: zielonki, użytkownicy z tagów pato mma gal
#bekazprawakow #bekazkatoli #naukowcywiary #covid19 #koronawirus #heheszki #neuropa #bekazkonfederacji #bekazkorwina
Komentarz usunięty przez moderatora
@sylben: To chyba jak każdy. On jednak jest posłem i dla własnego dobra powinien ograniczać taką kompromitacje do minimum. Chyba, że chce żeby wśród jego fanów zostali tylko uczniowie szkoły specjalnej, którzy nie rozumieją co mówi, albo nie umieją czytać, ale zobaczyli śmieszne zdjęcie z dziadkiem i uznali, że musi być spoko.