Aktywne Wpisy
dlaczego_michau +262
Jestem w Hiszpanii w Walencji na najbardziej turystycznym w tej okolicy nadmorskim bulwarze La Patacona.
To rachunek za obiad dla 2 osob w restauracji przy bulwarze skladajacy sie z: grillowane świeże kalmary z gotowanymi warzywami, grillowany cały filet z kurczaka z frytkami i jajkiem sadzonym, 0.5l coca cola.
Suma 17,3€ = 74 PLN
Ha
To rachunek za obiad dla 2 osob w restauracji przy bulwarze skladajacy sie z: grillowane świeże kalmary z gotowanymi warzywami, grillowany cały filet z kurczaka z frytkami i jajkiem sadzonym, 0.5l coca cola.
Suma 17,3€ = 74 PLN
Ha
pearl_jamik +82
#zalesie #blackpill #przegryw #takaprawda #logikarozowychpaskow #rozowepaski
Komentarz usunięty przez autora
Niestety dozylismy do takich czasow spowodowanych degrengolada lewicowej wolnosci i tej sily juz sie nie zatrzyma, a bedzie tylko gorzej.
Spojrz co robia murzyni w ameryce, baby wszedzie machaja dupskami xD.
mówiąc inaczej, może akurat ta osoba, którą poznasz, mimo tego że miała kiedyś tam FWB, będzie akurat odpowiednia i stworzycie stały związek, mimo tego ze statystyki będą lekko na minus :)
Wiem, że głupio to zabrzmi, ale akurat moje koleżanki to były głównie ze studiów, wykopu, z grup dla introwertyków, jakieś fora na temat chorób autoimmuno i grupy kościelne, także 90% z nich chyba by facetowi plaskacza sprzedały za samą propozycję ONS xD
@bzyku95: niestety, ale w życiu kieruje się rachunkiem prawdopodobieństwa. Z resztą już podjąłem decyzje - odpuszczam sobie i skupiam się na pracy i studiach, a później na wydawaniu kasy na siebie.
Komentarz usunięty przez autora
Ja #!$%@?, masakra... czy na tym świecie są jeszcze mężczyźni, którzy nie mieli jakichś dziwnych relacji typu fuckfriends, albo onsów za sobą? (╯°□°)╯︵ ┻━┻
@Estetykatopodstawa: chętnie bym zakazał tych aplikacji, bo ryją banie kobietom
@Estetykatopodstawa: nie, bo poziom życia na zachodzie coraz bardziej się obniża. Jak ludzie są
Kiedyś, gdy coś się psuło to się naprawiało, a teraz po prostu wymienia na nowe.
Znalezienie sobie drugiej połówki to tak naprawdę niekiedy 20 minut na #tinder i już ma się X propozycji.