Wpis z mikrobloga

@WhitePilled: Tymsamym musialbys zakazac aplikacji tinder, instagram i innych gdzie 70% kobiet wstawia zdjecia wypietej dupy z podniesiona jedna nogą czy ukazujace dekolt w pushupie.

Niestety dozylismy do takich czasow spowodowanych degrengolada lewicowej wolnosci i tej sily juz sie nie zatrzyma, a bedzie tylko gorzej.

Spojrz co robia murzyni w ameryce, baby wszedzie machaja dupskami xD.
  • Odpowiedz
@Jestembogaty: jasne, można patrzeć na statystyki, tylko jednak warto oceniać poszczególne osoby przez pryzmat tego jakie są, a nie przez pryzmat statystyk, bo wtedy można wpaść w paranoje

mówiąc inaczej, może akurat ta osoba, którą poznasz, mimo tego że miała kiedyś tam FWB, będzie akurat odpowiednia i stworzycie stały związek, mimo tego ze statystyki będą lekko na minus :)
  • Odpowiedz
@Jestembogaty nie no, bez przesady. Ja byłam w takiej samej sytuacji jak ty i w momencie, kiedy zaczęłam mieć na ten cyrk wywalone,to mój mąż się sam znalazł :)
Wiem, że głupio to zabrzmi, ale akurat moje koleżanki to były głównie ze studiów, wykopu, z grup dla introwertyków, jakieś fora na temat chorób autoimmuno i grupy kościelne, także 90% z nich chyba by facetowi plaskacza sprzedały za samą propozycję ONS xD
  • Odpowiedz
mówiąc inaczej, może akurat ta osoba, którą poznasz, mimo tego że miała kiedyś tam FWB, będzie akurat odpowiednia i stworzycie stały związek, mimo tego ze statystyki będą lekko na minus :)

@bzyku95: niestety, ale w życiu kieruje się rachunkiem prawdopodobieństwa. Z resztą już podjąłem decyzje - odpuszczam sobie i skupiam się na pracy i studiach, a później na wydawaniu kasy na siebie.
  • Odpowiedz
@Jestembogaty

Ja #!$%@?, masakra... czy na tym świecie są jeszcze kobiety, które nie miały jakichś dziwnych relacji typu fuckfriends, albo onsów za sobą? (°°

Ja #!$%@?, masakra... czy na tym świecie są jeszcze mężczyźni, którzy nie mieli jakichś dziwnych relacji typu fuckfriends, albo onsów za sobą? (°°
  • Odpowiedz
Tymsamym musialbys zakazac aplikacji tinder, instagram i innych gdzie 70% kobiet wstawia zdjecia wypietej dupy z podniesiona jedna nogą czy ukazujace dekolt w pushupie.

@Estetykatopodstawa: chętnie bym zakazał tych aplikacji, bo ryją banie kobietom

Niestety dozylismy do takich czasow spowodowanych degrengolada lewicowej wolnosci i tej sily juz sie nie zatrzyma, a bedzie tylko gorzej.

@Estetykatopodstawa: nie, bo poziom życia na zachodzie coraz bardziej się obniża. Jak ludzie są
  • Odpowiedz
@Jestembogaty: Są normalne kobiety i faceci, ale takie osoby się kończą tak w okolicach (są wyjątki od reguły, ale sądzę że po tym wieku bardzo spadają szanse, z każdym rokiem) 22 roku życia, a w ogóle najtrwalsze pary jakie znam, to te, które się poznały w liceum. I oni serio są ze sobą np. odkąd mieli po 17 lat, niezmiennie już kilka lat, a wcześniej albo nikogo nie mieli, albo
  • Odpowiedz
@hayleysuch: Niemniej to też wiąże się po prostu z powszechną dostępnością do towaru i usług(a takim towarem/usługą, jest też rynek matrymonialny ( ͡° ͜ʖ ͡°)).

Kiedyś, gdy coś się psuło to się naprawiało, a teraz po prostu wymienia na nowe.
Znalezienie sobie drugiej połówki to tak naprawdę niekiedy 20 minut na #tinder i już ma się X propozycji.
  • Odpowiedz
@Estetykatopodstawa: Ano oczywiście. Mówię tylko, że po prostu jak ktoś ma priorytety po kolei, to sobie kogoś znajduje w bardzo młodym wieku i się go trzyma, a to, że kobiety po którymś tam roku życia są takie a nie inne, to wrażenie wywołane tym, że ich normalne koleżanki są już zapewne zaręczone
  • Odpowiedz