Aktywne Wpisy
Lambo994 +172
Największa beka z tych co się plują, że kraje mające w przeszłości masę kolonii mają murzynów w swoich reprezentacjach. Jak w ogóle mogą grać dla Francji albo Anglii skoro są czarni? Czyli jesteś np. takim Mekambe. Urodziłeś się we Francji, jesteś wychowankiem PSG i przez wiele lat grasz w Paryżu jako najlepszy zawodnik klubu. Zdobywasz Mistrzostwo i Wicemistrzostwo Świata z reprezentacją narodową Francji. Jesteś wizytówką kraju i jego stolicy na całym świecie
Manfakk +206
Mogłoby się wydawać że porażka z Holandią odbiera nam szanse na awans. Nic bardziej mylnego, powiedziałbym nawet że na spokojnie wyjdziemy z grupy i to z DRUGIEGO miejsca.
Jutro Francja gładko wygrywa z Austrią, podejrzewam że 3:0, prawdopodobnie po hattricku Żółwia.
W następnej kolejne ogrywamy podłamaną po kompromitacji z Francją Austrię 2:0.
Francja natomiast rozbija Holandię która w meczu z nami pokazała że nie ma za wiele do zaoferowania.
W ostatniej kolejce
Jutro Francja gładko wygrywa z Austrią, podejrzewam że 3:0, prawdopodobnie po hattricku Żółwia.
W następnej kolejne ogrywamy podłamaną po kompromitacji z Francją Austrię 2:0.
Francja natomiast rozbija Holandię która w meczu z nami pokazała że nie ma za wiele do zaoferowania.
W ostatniej kolejce
Prawda jest taka, że to głównie jego czerwo wywaliło nas z turnieju.
Sousa niech sobie pracuje dalej jeśli chce zostać. Wierzę, że w końcu dotrze się z tymi piłkarzami i to 2 miejsce kosztem Węgrów wywalczymy.
Nie mamy już innych opcji, zmiana trenera co pół roku i powrót do polskiej myśli szkoleniowej, nic nie zmieni. Ciągnijmy to dalej, najwyżej mundialu nie będzie.
#mecz #reprezentacja #pilkanozna
A już nie piardol, wywaliła nas bylejakość przepłacanych gwiazdeczek którym przy najmniejszym stresie piłka zaczyna przeszkadzać, nie mają bladego pojęcia skąd się biorą te podania i organizacja które mają w klubie a w reprze jakoś nie bangla i staropolskie jakoś to będzie.
Słowacja to ma być dwa zero do przerwy żeby w wypadku losowym jak czerwona, samobój, Eriksen,
nie, nie jest lepszy, polecam zobaczyć jakikolwiek mecz Torino (ale Linettego nie zobaczysz, bo był rezerwowym xD)
nie jest lepszy, nie grał w drużynie która broniła się przed spadkiem do ostatniej kolejki.
a ty sobie zrobiłeś kozła ofiarnego z gościa
A ja z nikogo nie zrobiłem sobie kozła. Stwierdzam jedynie fakty. Krychowiak to drewno. Dziś też straciliśmy bramkę po jego stracie.
Moder nie gra na 6, a Linetty w tym sezonie grał ogony w drużynie walczącej przed spadkiem i nie bez powodu każdy selekcjoner go pomija
xD po jego stracie, musimy walczyć o wygraną i typ strzela z dystansu po czym po rykoszecie idzie kontra, #!$%@?ąc od
@flumpy_bread: Ty jesteś ślepy co napisałem po słowie "możemy"? Napisałem że dać czas, bo mamy Modera i Linettego, którzy też są lepsi od Drewnowiaka. Bielik nie musi grać za 3 miesiące.
zacznij się interesować piłka i wtedy możemy pogadać, jak chcesz Modera wystawiać na defensywnym pomocniku xddd