Wpis z mikrobloga

Powiedzmy, że końcówka od kabla od ładowarki była przez jakiś moment zamoczona w soku grejfrutowym... Czy po wysuszeniu będzię działać? -_- Boję się wyprobować...

Przez cały czas ładowarka była podłączona do kontaktu jakby co. Korki nie wybuchły...

#pytaniedoeksperta #kable #wypadeczek
  • 38
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@clearconstance: nie rozwali mi to bardziej kabla? -_- @zachwiej: to niech sobie da spokój :P

Kurdę, chyba wyprobuję czy działa czy nie... Czy ewentualnie może mi p--------ć ipad? :) Nie znam się na elektryce, czy coś, ale kabel wysuszony moim zdaniem
  • Odpowiedz
@clearconstance: jestem w kropce, bo mam 29% baterii :D nie wiem, ale ogółem trzymanie jakichkolwiek kabli długo w jakimś płynie wydaje mi się straszne :) @zachwiej: kurde obym nie żałowała... podłącze najwyżej na sekunde i zobacze czy łapie.
  • Odpowiedz
@clearconstance: @zachwiej: dobra łapie :D ale narazie nie ładuję, poczekam aż mi całkiem bateria padnie, może do tego czasu kabel całkowicie się wysuszy jeżeli jeszcze cokolwiek tam jest :) Dzięki chłopaki i tak. Będę obserwować ten kabel, jak co to się nowy kupi...
  • Odpowiedz