Aktywne Wpisy
AlexHunter +1
Nie oddaję za onkologa
#budda
#budda
Tranzol +59
Moze w szoku nie jestem, ale zadziwia mnie jak głupie jest społeczeństwo. Kiedy pisane było tygodnie temu, że budda jest jakiś szemrany to mówili, że nie możliwe że się dorobił na zmywaku ciężką pracą zostawcie go. Teraz jak go chapneli za krzywe interesy o których było pisane od dawna, ci sami mówią że niemożliwe, że to przez to że pomógł więcej niż rząd xdd Dostanie wyrok na 10 lat bo wszystkie dowody
Chciałbym Wam ogłosić że w---------m z wykopu!
Zaraz mi wypomnicie że robiłem to już kilka razy i za każdym razem robiłem z gęby dupę. Tym razem jednak mówię prawdę. A także wyjawię Wam całą prawdę. Rzecz w tym że zostanę ojcem! Moja dziewczyna, która została w domu rodzi za miesiąc a ja wracam do polski, tak się cieszę.Nie było też żadnego januszexu. Pracowałem w ubojni pod Sheffield a wykop był dobrą odskocznią od tej patologii, która się tam dzieje. To było fajnych kilka lat. Komentuję tu od początku mojej emigracji więc jakieś 4 lata. Były wzloty i upadki ale w gruncie rzeczy chyba każdy mnie tu dobrze kojarzy.Czas dorosnąć i się trochę ogarnąć a wypok uzależnia i ryje psyche. Stąd taka decyzja. Pozdrawiam.Trzymajcie się! Cześć!
Ja jutro wracam do polski. Cieszę się tym bardziej bo przez tą całą sytuację z covidem, nie było mnie w domu prawie półtora roku. Już nie mogę się doczekać smaku polskiego chleba
#pozeganie #zwiazki #przegryw
@Zaye6any-Mule-m: tej gąbki z biedry? ( ͡° ͜ʖ ͡°)