Aktywne Wpisy
PolishPsycho +37
Zabawnie się ogląda tiktoki związane z motoryzacją i prawem jazdy, gdzie wypowiada się dzieciarnia 18 lat co ledwo zdała prawko. Ale ona ma najwięcej do powiedzenia.
Od razu też widać, jak ktoś jest z polski powiatowej. Nie widziałeś nigdy jak ktoś daje na rondzie kierunek w lewo? To już wiem, że żyjesz w polsce obitej dechami.
Na rondach, a szczególnie tych małych DAJE SIĘ KIERUNEK W LEWO. I nawet w Warszawie ponad
Od razu też widać, jak ktoś jest z polski powiatowej. Nie widziałeś nigdy jak ktoś daje na rondzie kierunek w lewo? To już wiem, że żyjesz w polsce obitej dechami.
Na rondach, a szczególnie tych małych DAJE SIĘ KIERUNEK W LEWO. I nawet w Warszawie ponad
Mysiekpysiek +60
Badania są złe bo tak piszę, wszystkie instytucje zrobiły spisek żeby im więcej lpg wychodziło, ale w jakim celu tak robią to już nie napiszę. Ja mam swój chłopski rozum i co ja wiem to ja wiem
#neuropa #bekazprawakow #bekazpodludzi #lgbt #4konserwy
Ale z drugiej strony są osoby, które zaznaczają, że LGBT nie są, a w późniejszym czasie odkrywają siebie i stwierdzają coś przeciwnego.
Pytanie których jest więcej i czy jest wśród nich na tyle duża dysproporcja żeby zaburzyć wyniki ankiety?
Akurat to już dawno się udało religii, która napuszcza idiotów ludzi na niewinne osoby homo, żeby przez wyimaginowanego wroga utrzymywać swoją pozycję w społeczeństwie.
W Holandii małżeństwa gejów wprowadzono 20 lat temu. I co? Ano gówno, niewiele się od tego czasu zmieniło, taki wielki upadek rodziny.
Ale jak ty piszesz takie rzeczy, to
@Ekspert_od_niczego: To właśnie ty masz wyimaginowanego wroga - Kościół. Tylko, że Kościół nie ustanawia prawa, ani do niczego ludzi nie chce zmuszać w przeciwieństwie do lobby LGBT.
@Ekspert_od_niczego: To nie
To wróg jak najbardziej realny, sączący w świątyniach i nie tylko kłamstwa i nienawiść wobec osób LGBT.
XDDD. W Polsce, w której politycy partii rządzącej jawnie przyznają się do konsultowania swoich decyzji z biskupami? Co do zmuszania ludzi - polecam zapoznać się z dokumentem Ratzingera z 1992 roku, w którym