Aktywne Wpisy
alberto81 +39
rutkins +536
#kanalzero #bekazpisu
Kiedy Kierwiński miał problem z z nagłośnieniem i tego samego dnia udowodnione zostało, że nie byl pijany. Mazurkowi nie przeszkadzało nagrać film "Tak piją polscy politycy" i dać Kierwińskiego na okładkę.
Kiedy dwoje radnych z PiS zagłosowało z koalicją dostaliśmy film pt "Korupcja polityczna po polsku" wiadomo że kiedyś to były negocjacje teraz mamy korupcję.
I nie zgadniecie jaki film nie powstał kiedy wyszedł gość z samego środka i powiedział
Kiedy Kierwiński miał problem z z nagłośnieniem i tego samego dnia udowodnione zostało, że nie byl pijany. Mazurkowi nie przeszkadzało nagrać film "Tak piją polscy politycy" i dać Kierwińskiego na okładkę.
Kiedy dwoje radnych z PiS zagłosowało z koalicją dostaliśmy film pt "Korupcja polityczna po polsku" wiadomo że kiedyś to były negocjacje teraz mamy korupcję.
I nie zgadniecie jaki film nie powstał kiedy wyszedł gość z samego środka i powiedział
Jakbyscie mieli okazje w 100% pewna, zeby wyjechac za granice do pracy z dnia na dziennza 3-4 tys eur na miesiac. Zdecydowalibyscie sie? Dodam, ze praca bardzo elastyczna, mozna pracowac od 1 do 12 msc na rok, czyli ilosc wolnego zalezy tylko od nas. #praca #emigracja #programista15k #zycnieumierac
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #60d081b5aee6da000a9a7111
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: karmelkowa
Wesprzyj projekt
rodzina
dzieci
żona
znajomi
siła nabywcza w danym kraju czy będzie realnie większa jeśli chodzi o nieruchomości niż pensja programisty 15k?
Jeśli nic Cie nie trzyma i na ostatnie pytanie odpowiesz twierdząco to możesz jechać
elo
Komentarz usunięty przez moderatora
1. Czy cos cie trzyma gdzie jestes obecnie?
2. Fajna ta robota, chcialbys to robic?
3. Ta kasa jest duzo wieksza od tego co obecnie zarabiasz?
4. Bedziesz mogl zyc na lepszym poziomie niz obecnie?
najwazniejsze imho dwa pierwsze pytania.
Ba. Odrzuciłem nawet ofertę pracy w Londynie za 140k funduszów bo po pdliczeniu kosztownzycia, przedszkola itd. To w Polsce za moje marne 25k żyje mi się wygodniej.
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
@Terakot @J3bzzz @elperson @CosOdZycia @kaziu12
Nic nie zostawiam, bo juz jestem za granica Bylem ciekawy jak inni by sie zapatrywali na taka oferte Dziekuje za komentarze
Ten komentarz został dodany przez
Komentarz usunięty przez moderatora
Ten komentarz został dodany przez osobę dodającą wpis (OP)
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
(。◕‿‿◕。)
Bo podejrzewam, że tak praca byłaby dobra pod kątem słuchania podcastow i ebookow