Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Jakbyscie mieli okazje w 100% pewna, zeby wyjechac za granice do pracy z dnia na dziennza 3-4 tys eur na miesiac. Zdecydowalibyscie sie? Dodam, ze praca bardzo elastyczna, mozna pracowac od 1 do 12 msc na rok, czyli ilosc wolnego zalezy tylko od nas. #praca #emigracja #programista15k #zycnieumierac

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #60d081b5aee6da000a9a7111
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: karmelkowa
Wesprzyj projekt
  • 24
  • Odpowiedz
OP: To was teraz zaskocze i zbulwersuje. Praca jako kierowca zawodowy w systemie z tym ze system dowolny Jezeli chcesz to jedziesz na miesiac do pracy 3-4 razy w roku i wyplaty oscyluja w zaleznosci od godzin 3-4k eur netto
@Terakot @J3bzzz @elperson @CosOdZycia @kaziu12

Nic nie zostawiam, bo juz jestem za granica Bylem ciekawy jak inni by sie zapatrywali na taka oferte Dziekuje za komentarze

Ten komentarz został dodany przez
  • Odpowiedz
@Ferocio: nie wiem, jak na razie nie mam zwykłego prawka. Mój partner też nie ma, tak się dobraliśmy ciekawie. Chyba prędzej ja zrobię niż on.
  • Odpowiedz
@Ferocio: a gdzie najlepiej na kurs iść, szukać pracy etc?
Bo podejrzewam, że tak praca byłaby dobra pod kątem słuchania podcastow i ebookow
  • Odpowiedz
@Olsea: Prace moge ci zalatwic z dnia na dzien w Nl, a prawko byle gdzie byle zdac, bo jezdzic sie czlowiek uczy dopiero jak zda Polecam YT tam sie czlowiek najszybciej zaznajomi z branza albo pisac do mnie
  • Odpowiedz