Aktywne Wpisy
Kolorowezworki +118
Zdałem sobie sprawę, że przepisowa jazda po Polsce jest nie lada wyzwaniem. Podczas moich ostatnich wyjazdów, których trasa łącznie to ponad 2k km, postanowiłem sobie, że będę jechał w 100% zgodnie z przepisami. W przypadku ograniczenia prędkości - tempomat +7km/h bo o tyle mniej więcej zawyża mój prędkościomierz. Inni kierowcy się zachowują jak jakieś małpy - podjeżdżają pod dupę, machają łapami, migają światłami, wyprzedzają i hamują przed maską, wyprzedzają na trzeciego, wyprzedzają
stormi +5
czy jest tutaj ktos przystojni? czy jestem skazana na rozmowy z brzydalami
@d601: ale o czym ty bredzisz? Zdajesz sobie sprawę że każdy właściciel pozna czy to jego kot, nawet jeśli bardzo podobny?
Wypowiadasz się jakby ten kot był jakiś gorszy bo nie jest rasowy. Wyobraź sobie że nie każdy wartościuje zwierzęta na podstawie pochodzenia, a to ogłoszenie pokazuje że kot był dla
Nigdy nie zapierdzielam jak widzę przy drodze duża gęstwinę gdzie może coś wyskoczyć. To samo tyczy się wsi, zwierzęt gospodarskich czy domowych.
Wiadomo że wypadki się zdarzają, ale czujność i skupienie na drodze potrafią szansę na nie zminimalizować.