@RoastieRoast: moja drabinka 1) czy sie myje 2) czy nie ma gówna w głowie 3) czy nie jest ruchaczem 4) czy potrafi po sobie sprzątać 5) czy radzi sobie bez mamusi 6) czy nie jest desperatem
@RoastieRoast Mirki mają takie spi#erdolone myślenie, bo za 100% biorą jakieś szlaufy z tinder i biorą to za prawdę objawioną.
Moja drabinka: 1) poczucie humoru i światopogląd (aby nie był przeciwny do mojego- nie jest wymagana 100% zgodność) 2) czy nie jest chorobowym zazdrośnikiem 3) czy nie jest ruchaczem
@przegrany_przegryw zarabiam z niebieskim bardzo podobnie, nie ma samochodu (ja mam), mieszkania dorobilismy sie wspólnie- więc nie doszukuj się swoich spaczonych poglądów u mnie.
@przegrany_przegryw Jezu weź się puknij w czoło XD moja mama jest bogatsza od taty, więcej zarabia i jakoś nikt nie postrzegal nigdy siebie wzajemnie jak bankomat
@przegrany_przegryw A Ty wolałbyś mieć większe c---i od swojej różowej? Są cechy, który komuś się podobają, inne są nieistotne. Jak pierwsze Twoje założenia się nie potwierdziły, to szukasz na siłę dalszych, aż potwierdzasz swoją tezę. Fakt, niebieski jest ode mnie wyższy, ma całe 173 cm czyli w skali Mirków daleko mu do chada- ma się skurczyć, zeby jakiś random z Mirko byl zadowolony?
@przegrany_przegryw nie mam powodu to kłamania w portalu ze śmiesznymi obrazkami, tak jest, przynajmniej w moim przypadku. Nigdy nie stwierdziłam, że wszystkie różowe są zajebiste i wręcz często je krytykuje, jeżeli zachowują się w sposób opisany przez Ciebie- zapraszam na profil, żeby to potwierdzić. Ale życie w bańce swoich poglądów,, jaką stworzyles w swojej głowie jest błędna i nie potrafisz przyznać, że ktoś może się wylamac z ram Twojej oceny. Rozumiem,
1) czy jest wyższy od chłopaków moich koleżanek?
2) czy jest na tyle ładny, żeby podobał się moim koleżankom?
3) czy ma samochód i mieszkanie, żeby mnie wozić i żebym mogła się wprowadzić?
4) czy ma pieniądze i chęci na aktywności, którymi będę mogła się pochwalić na instagramie? Np. wyścigi samochodowe, żeglarstwo etc
5) czy ma dużego penisa?
6) czy ma fajny charakter?
#tinder #logikarozowychpaskow
1) czy sie myje
2) czy nie ma gówna w głowie
3) czy nie jest ruchaczem
4) czy potrafi po sobie sprzątać
5) czy radzi sobie bez mamusi
6) czy nie jest desperatem
Moja drabinka:
1) poczucie humoru i światopogląd (aby nie był przeciwny do mojego- nie jest wymagana 100% zgodność)
2) czy nie jest chorobowym zazdrośnikiem
3) czy nie jest ruchaczem
Komentarz usunięty przez autora
Co do zarobkow bywały się miesiące, że zarabialam
To znaczy, że szuka poważnego związku a nie chce sobie jedynie pobzikac, takich unikam
I jaki jest sens dyskusji z tobą skoro ty wiesz najlepiej?