@Cierniostwor: To chyba oni zmyślili. Mniej więcej tam gdzie Ty masz nosi się raczej baretki i to do munduru. Jak chcesz do garnituru nosić jakąś przypinki to w klapie jak już
@Cierniostwor: jak lubisz wojskowe klimaty to sie przejdz na wesele w czymś takim, będzie również żenująco, ale może zaruchasz jeśli wesele jest na Podlasiu
@Cierniostwor: ja bym na wszelki wypadek wzial jeszcze odznake prywatnego detektywa z Kaczora Donalda i paszport Polsatu. Nie wiadomo kiedy sie przyda.
@Cierniostwor: nie no świetnie, ale nie spotkałem jeszcze nikogo z zasłużonych kto by to nosił, widać masz małego i musisz sobie jakoś to rekompensować ¯\_(ツ)_/¯ To trochę jak z tym memem co typ się cieszy z 3 miejsca
@Cierniostwor mam mieszane uczucia Ogólnie to by pasowało do garnituru ale nie na taką okazję, raczej jakbyś odbierał podziękowania np od burmistrza, prezydenta to wtedy noś Albo np na urocystości obchodów 3 maja, święto niepodległości itd
#barylkakrwi #krwiodawstwo #zasluzonydawcakrwi #modameska #garnitur #odznaczenia #pytanie
Czy takie odznaczenie pasuje na wesele?
Mniej więcej tam gdzie Ty masz nosi się raczej baretki i to do munduru.
Jak chcesz do garnituru nosić jakąś przypinki to w klapie jak już
Zasłużony Honorowy Dawca Krwi jest państwowym odznaczeniem resortowym https://pl.m.wikipedia.org/wiki/Odznaka_honorowa_„ZasłużonyHonorowyDawca_Krwi”
Wybaczcie ale zupełnie nie rozumiem przyrównywania go do jakiś prywatnych przypinek które każdy sobie może wydrukować/kupić.
Ogólnie to by pasowało do garnituru ale nie na taką okazję, raczej jakbyś odbierał podziękowania np od burmistrza, prezydenta to wtedy noś
Albo np na urocystości obchodów 3 maja, święto niepodległości itd
- imprezy dla zasłuzonych dawców krwi
- uroczystości dla zasłużonych dawców krwi
Gdyby to był malutki pin do klapy marynarki to co innego, ale takie dyndające coś na „cywilnych” okazjach zawsze pachnie sporymi kompleksami.