Wpis z mikrobloga

Pytałem jakiś czas temu czy Slay The Spire na Nintendo Switch jest po polsku. Niektórzy poradzili mi żebym posiłkował się np stroną https://www.nintendoswitch.pl/gry-po-polsku/
Otóż g---o prawda moi drodzy. Nie wiem czy ona jest aktualizowana czy nie. Ale tego tytułu tam nie ma. Nie można też liczyć na informację ze stron typu dekudeals czy z samego eshopu lub strony Nintendo. Szkoda trochę bo liczenie na polską wersję językową czy chociażby napisy to trochę jak kupowanie kota w worku. No ale jak coś to finalnie okazało się, że Slay The Spire na Nintendo Switch MA POLSKIE NAPISY ¯_(ツ)_/¯
#nintendoswitch
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Android
  • 0
@Atreyu no owszem ale jednak fajnie kiedy jest język polski. Dodatkowo Subnautica też ma polskie napisy a na tamtej stronie również jej nie ma więc teoretycznie polskich napisów powinno nie być ¯_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@chrusto: goście tam robią zajebista robotę, ale nie mają chyba dostępu do wszystkich gier, po prostu to grupa zapaleńców, którzy robią to co trzeba ( ʖ̯) pamiętam że to była inicjatywa szefa i nie wiem na ile on pilnuje o aktualizacje
  • Odpowiedz
via Android
  • 1
@orczysty możliwe, nie mówię, że nie. Ale byłoby o wiele łatwiej gdyby taka informacja była zawarta bezpośrednio w eshopie... Skoro i tak jest wymienianych tyle języków to o polskim również mogliby wspominać xd
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Kryspin013: pewnie jak mu dają znać przy recenzji to wpisuje, mogą być braki ale większość się rzeczywiście da znaleźć u niego

A Nintendo wciąż ma nam za złe... Że wygrało po komunie sony xD no i wiadomo za brak ochrony praw autorskich i pegazusa
  • Odpowiedz