Wpis z mikrobloga

@Awokador: nigdy nie ruchalam się z żadnym arabem, nie jestem w stanie odpowiedzieć na to pytanie
Zresztą co to za logika XD ruchanie się z arabami oznaczać powinno automatyczna zgodę na chodzenie w worku? Jak chcą się r----ć to niech się ruchają na zdrowie z kim im się tylko podoba i z kim one same decydują że się ruchają - to samo uważam w kwestii chodzenia w worku: jak ktoś
  • Odpowiedz
@nakolkach
@angelika_tracz
Taki worek to tylko same profity. Nie musielibyśmy patrzeć na wasze polskie ciała a wy oddawałybyście się uciechami ze swoimi przystojnymi arabskimi facetami. Skoro możecie się z nimi r----ć to moglybyście też mieć trochę szacunku i pozwolić się cieszyć życiem innym a nie tylko szczuć swoim cielskiem ludzi.
  • Odpowiedz
@Sonia_Zwierzynska żadnej arabskiej przygody nie miałam. Jednak wciąż nie rozumiem, dlaczego miałabym stawiać na kimś krechę, tylko dlatego, że ma inny kolor skóry i urodził się w innym miejscu na ziemi niż ja - na co zresztą nikt z nas nie ma wpływu.
  • Odpowiedz
@Awokador Niestety, ale musisz się z tym pogodzić, że kobiety będzie do nich ciągnąć, bo są przystojni - o czym już pisałam, męscy i mają mocne charaktery - czyli generalnie zestaw cech, jakich kobiety instynktownie szukają w facetach.

Poza tym mieszanie się z ciemnymi rasami jest dobre z biologicznego punktu widzenia, bo mają dominujące geny i można w ten sposób uśpić wiele chorób genetycznych.
  • Odpowiedz