Aktywne Wpisy
mlody91pl +12
#zdrada #przemyslenia #depresja
Cześć. Słuchajcie, jestem w kryzysie. Post może być chaotyczny, ale potrzebuje się wyżalić, a nie mam do kogo.
Od dłuższego czasu między mną a żona nie układało się najlepiej. Częste kłótnie, lekceważenie, obojętność, depresja zimowa.
Zauważyłem, że małżonce od jakiegoś czasu sprawia bardzo przyjemność pisania na Messenger z kolegą z pracy który jest jej kierownikiem. Nie zwracałem na początku na to uwagi, ale
Cześć. Słuchajcie, jestem w kryzysie. Post może być chaotyczny, ale potrzebuje się wyżalić, a nie mam do kogo.
Od dłuższego czasu między mną a żona nie układało się najlepiej. Częste kłótnie, lekceważenie, obojętność, depresja zimowa.
Zauważyłem, że małżonce od jakiegoś czasu sprawia bardzo przyjemność pisania na Messenger z kolegą z pracy który jest jej kierownikiem. Nie zwracałem na początku na to uwagi, ale

Poludnik20 +4
Wczoraj pierwszy raz skorzystałem z urządzenia pocztowego francuskiej firmy DPD w Polsce. Otwarcie skrzynki jest krótsze niż w inPoście, wpisujemy tylko kod który przychodzi SMSem. Bez numeru telefonu.Urzadzenia są dużo tańsze od paczkimatow i maszyn Allegro, Orlen Paczki, Poczty Polskie czy DHL.
Które rozwiązanie wygra na polskiej ulicy?
#dpd #przesylki #paczki #,polska
Które rozwiązanie wygra na polskiej ulicy?
#dpd #przesylki #paczki #,polska
źródło: 1000030550
Pobierz

Gramy z dziewczyną w Talisman (polecam) i nagle widzę ruch, a tam z 30 takich robaczków (nie polecam).
Co to jest i jak się tego pozbyć?
Bo niby wygląda jak wioślak, ale z drugiej strony co on by robił w domu?
Czy to Prusak?
Sorki za tagi, ale nie mogę zasnąć, a jutro o 7 jadę do sklepu po jakiś środek owadobójczy.
#karaluch #robaki #insekty #pytanie #kiciochpyta
źródło: comment_1623709713m2A5ZtPDdjd555TQHlAW5w.jpg
Pobierz@Master_of_Bukakke
Nie wygląda na Prusaka, Prusak ma długie antenki i na nogach "kolce"
Wioślak
@Zivaincel też stawiam na jakieś corixa
@Poucz właśnie nie wiem czym to jutro potraktować, a całkiem sporo ich wyszło i jeszcze jakieś skrobanie słyszałem gdzieś za izolacją kaloryfera/panelami
źródło: comment_1623711293XbqZANPmpQBoVpYMC26mFQ.jpg
Pobierz